Ireal! Câți lei cheltuiește Delia Matache în fiecare lună pe haine

Autor: Keva Iosif
Publicat: 16/08/2019 | 11:11

Stilul vestimentar al Deliei nu poate fi descris foarte bine, pentru că artista experimentează foarte mult, însă criticii de modă sunt impresionați de alegerile el de cele mai multe ori. Și cel mai important, nu se uită la bani atunci când face cumpărături! 

Ca să fii un artist original contează foarte mult fiecare apariție, iar Delia știe asta foarte bine. Mai ales că activitatea ei este foarte complexă: cântă, prezintă emisiuni și are de onorat multe evenimente mondene.

Așadar, ea încearcă să țină ștacheta sus și nu se uită la bani când merge la shopping. Chiar dacă a declarat în repetate rânduri că nu este genul de femeie pentru care o haină e de unică folosință, vedeta nu poate rula prea des piesele vestimentare ori accesoriile, fiindcă multe dintre colegele de breaslă se inspiră de la ea și își comandă aceleași lucruri.

Prin urmare, poartă lucrurile imediat după ce le cumpără, apoi le stochează în dressing și le mai scoate după luni bune, când încearcă niște combinați ieșite din tipare.

Ca să-și asigure ținute noi și originale la fiecare apariție, Delia e atentă la tendințele internaționale și merge des în magazinele sale preferate din Europa, de unde-și cumpără cele mai noi colecții. Astfel, pentru o astfel de sesiune de cumpărături ea a mărturisit că scoate din buzunar circa 22.000 de lei, lunar, numai pentru haine și accesorii.

 

 

 

 

 

Citește și...