Roxana Nemes, show de toata jena. A cantat cu sanii la vedere, intr-un body transparent, dar cu dresurile rupte-n fund!

Publicat: 27/11/2011 | 00:00
Roxana Nemes, show de toata jena.  A cantat cu sanii la vedere, intr-un body transparent, dar cu dresurile rupte-n fund!
Iubita impresarului Radu Groza a dat o reprezentatie de zile mari, joi seara, la un eveniment monden. Invitata sa cante si sa incante publicul masculin, Roxana a exagerat putin si a venit mai mult dezbracata decat imbracata. Si, colac peste pupaza, a fost tradata si de ciorapii plasa, care i-au plesnit in zona dorsala, chiar cand se unduia mai lasciv...

De cand a pozat in „Playboy”, Roxana Nemes nu mai are nicio rezerva in a-si dezvalui trupul in fata publicului ei. Joi seara, blonda a cantat in cadrul unui eveniment monden si a facut un show absolut surprinzator. Desi a venit imbracata decent, Roxana si-a facut numarul intr-o tinuta aproape inutila.

Sanii i se vedeau perfect prin body-ul transparent, iar posteriorul ii era scos la inaintare de croiul vestimentatiei. Era practic dezbracata, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa se miste frenetic sub privirile bulversate ale audientei.

Doi la stanga, doi la dreapta, o aplecare ampla si, ghinion, i-au cedat ciorapii, iar Roxanei i-a inflorit o gaura de toata frumusetea tocmai in zona dorsala. Ignorand total incidentul, blonda si-a continuat dansul fluturandu-si… gaura pe sub nasul spectatorilor. Si uite asa, Roxana Nemes a facut un show total.

Citește și...