Russell Crowe este de nerecunoscut! Kilogramele în plus l-au transformat complet pe celebrul actor

Publicat: 12/06/2018 | 21:30

Era consierat cândva unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, însă acum Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Russell Crowe nu mai seamănă deloc cu bărbatul cuceritor care le-a făcut pe femeile din lumea întreagă să suspine. ”Gladiatorul” este deja istorie și nu mai putem vorbi astăzi despre un sex-simbol ci mai degrabă despre un om cu o viață obișnuită și câteva kilograme în plus. Russell Crowe nu mai pune deloc preț pe imaginea lui și și-a uimit fanii cu ultima sa apariție. (CITEȘTE ȘI: RUSSELL CROWE VA FI DRACULA!)

Russell Crowe, cu barbă și multe kilograme în plus

Russell Crowe, departe de a fi considerat un sex-simbol

Russell Crowe și-a lăsat barba și părul lung. Ultima sa apariție i-a șocat pe fani, dar mai ales pe fanele lui care suspinau după el la începutul anilor 2000. Actorul a fost surprins de paparazzi de peste Ocean în timp ce se afla în vacanță cu prietenii săi în Florența, Italia. Se pare că atunci când nu este în lumina reflectoarelor, Russell Croe se bucură de lucrurile simple ale vieții, de o bere rece și de mâncare bună. (CITEȘTE ȘI:RUSSELL CROWE A REFUZAT UN ROL DE 63 DE MILIOANE DE EURO IN „STAPANUL INELELOR”) Însă… aceste noi hobby-uri îl îndepărtează de imaginea de bad-boy cu care și-a obișnuit admiratorii. (Console si accesorii gaming)

Citește și...