S-a aflat ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea! Judecătorii Tribunalului Ilfov au oferit informații clare

Publicat: 27/05/2020 | 18:49

S-a aflat ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea la mai bine de o jumătate de an de când acesta a părăsit închisoarea. Judecătorii Tribunalului Ilfov au oferit informații clare despre motivele care i-au condus la această decizie.

Citește și: Cum se descurcă singură la Miami fosta soție a lui Cristi Borcea? Alina Vidican a făcut un anunț important după pandemia de coronavirus

S-a aflat ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea

Judecătorii Tribunalului Ilfov au explicat în motivarea eliberării condiționate a lui Cristian Borcea că nu a avut abateri disciplinare în timpul detenției și a participat la peste 150 de activități socio-educative, cursuri religioase și artistice, deși se confruntă cu probleme de sănătate. Fostul președinte, dar și finanțator al lui Dinamo, a muncit la toate penitenciarele prin care a trecut: Slobozia, Poarta Albă, Valu lui Traian, Jilava. În plus, el a lucrat la centrala termică, la spălătorie, la punctul de preluare deţinuţi.

“Petentul a arătat că nu figurează cu nicio sancţiune disciplinară, participând în total la peste 150 de activităţi socio-educative constând în concursuri tematice, cursuri, recenzii de cărţi”, arată motivarea instanţei, relatează Mediafax.

Cristian Borce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri pe 8 februarie 2019. În martie 2014, cunoscutul afacerist a a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în Dosarul Transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. A fost eliberat după patru ani şi patru luni.

Nu rata: În plină pandemie, Cristi Borcea lansează moda “Panda”! Poartă mască, dar nu împotriva COVID-19, ci împotriva cearcănelor!

Cristi Borcea se implică din nou financiar la Dinamo

În vârstă de 50 de ani, Cristi Borcea nu poate sta departe de echipa sa de suflet și s-a hotărât să se implice din nou cu bani la gruparea din “Ștefan cel Mare”, care traversează o perioadă delicată din cauza pandemiei de coronavirus. Afaceristul a luat această decizie după ce fiul său, Patrick, i-a propus să cotizeze pentru roș-albi până când echipa de fotbal va intra pe mâna unui alt om potent financiar.  Cristian și Patrick Borcea au oferit pentru Dinamo câte 1.948 de euro și au deveni membri Elite.

“Este o mare onoare să fac asta, vă spun sincer”, a spus Cristian Borcea pentru publicația gsp.ro.

Nu rata: Solidaritate în România! Valentina și Cristi Borcea au donat 100.000 de euro spitalelor din țară

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

Descoperă și: Valentina Pelinel are o soră secretă! Lavinia este frumoasă şi are gemene

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Nu rata: TOP 10 – Bărbații din showbiz-ul românesc cu cei mai mulți copii. Pe ce loc a urcat astăzi Cristi Borcea, după ce Valentina Pelinel a născut gemene