Valentina Pelinel și Cristi Borcea pregătesc botezul gemenelor. Indira și Rania vor împlini în curând 1 an

Publicat: 15/11/2019 | 13:05

Cristi Borcea este din nou în libertate, alături de familia sa, de mai bine de o săptămână, iar printre prioritățile lui și ale soției sale se numără botezul gemenelor. În prezent, cunoscutul afacerist se află la o clinică din Budapesta, unde își tratează boala delicată cu care a fost diagnosticat. Rămasă în București, Valentina Pelinel bifează pe lista cu fericitul eveniment ultimele detalii.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea pregătesc botezul gemenelor. Indira și Rania vor împlini în curând 1 an

Citește și: Valentina Pelinel, anunț emoționant prin intermediul unei poze de album cu gemenele

Valentina Pelinel și Cristi Borcea pregătesc botezul gemenelor

Indira și Rania, gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea, au nouă luni, iar în primăvară vor sărbători primul anișor din viața lor. Așa cum s-a întâmplat și în cazul frățiorului lor mai mare, Milan, părinții au așteptat momentul în care au fost iar împreună ca să îl creștineze pe acesta. Iar istoria se repetă… Oficial, nu se știe când va avea loc botezul gemenelor lui Cristi Borcea, mai ales că acum este plecat în Ungaria și… luna viitoare încep sărbătorile de iarnă.

Un lucru este sigur! Valentina Pelinel își dorește să aibă un trup de zeiță în ziua cea mare! Astfel că soția lui Cristi Borcea nu lipsește de la niciun antrenament făcut în compania prietenei sale, Luminița Nicolescu. Astăzi, cele două s-au fotografiat în timpul unor exerciții. “Morning ritual with @lumigym5  (n.r.: Ritualul de dimineață cu Lumi)🏋️‍♀️😎” este mesajul scris de Valentina Pelinel când a făcut publice imaginile de mai jos.

Antrenoarea de fitness Luminița Nicolescu și Valentina Pelinel, în timpul unor exerciții făcute în această dimineață © Facebook/Instagram
Antrenoarea de fitness Luminița Nicolescu și Valentina Pelinel, în timpul unor exerciții făcute în această dimineață © Facebook/Instagram

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Citește și...