S-a despărţit de Gina Pistol pentru ea, însă preţul n-a fost mic! Cât a investit Cocoş Jr. în noua iubită: vacanţe ”în cascadă”, ceas de 10.000 € şi…

Publicat: 23/07/2017 | 00:00

Relaţia cu Monica Orlanda îl costă scump pe Cocoş Jr... CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, cât a investit fiul milionarului în noua lui iubită. (CITEŞTE ŞI: Am aflat de ce s-au despărţit Gina Pistol şi Cocoş Jr. Cele mai HOT IMAGINI cu sexoasa Orlanda. I-au ”ţâşnit” sânii de sub bluză!)

Alin Cocoş a avut timp de mai mulţi ani o relaţie cu Gina Pistol. Povestea de dragoste s-a încheiat, însă, în martie. Fiul milionarului nu a suspinat, însă, prea mult timp după superba blondă şi s-a cuplat, după doar câteva săptămâni, cu Monica Orlanda. Care, de altfel, până în prezent, a avut legături doar cu tineri cu bani. Alexandru Piţurcă şi Dani Olăroiu sunt doar două exemple. (VEZI AICI: Iubita lui Alin Cocoş a atras toate privirile la plajă. Monica Orlanda, mai sexy decât prevede legea!)

Fiul lui Dorin Cocoş a investit, însă, o mulţime de bani în noua lui iubită. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cât l-a costat pe Alin, până acum, relaţia cu Orlanda. Vă anunţăm că preţul nu este deloc unul mic. Nu mai puţin de 10.000 de euro a plătit tânărul pe un ceas marca Rolex Datejust, pe care i l-a făcut cadou partenerei sale. Geanta l-a costat “doar” 1.850 de euro. Ce-i drept este de calitate, de la Celine. În adidaşi şi şapcă, Alin Cocoş a investit alţi 500, respectiv 400 de euro.

Tricoul nu este de la vreo firmă de renume, însă chiar şi aşa, fiul milionarului a fost “scuturat” de încă 100 lei. Însă toate aceste sume reprezintă mărunţis pentru Alin Cocoş, dacă ţinem cont că tatăl său are o avere de aproximativ 13 milioane de euro. Tânărul nu s-a oprit, însă, doar la îmbrăcăminte şi accesorii. A suportat din propriul buzunar inclusiv vacanţele în care a fost cu iubita sa. Indiferent că a fost vorba de Praga sau de locuri exotice, de pe alte continente. Alin a rezolvat, imediat, problema cu cardul. Iar Monica s-a fotografiat, mândră, peste tot unde a fost şi a postat imaginile pe conturile personale de socializare. (CITEŞTE ŞI: Video exclusiv. În timp ce seniorul milionar e închis, juniorul îşi trăieşte viaţa. Cocoş Jr. şi sexy-Orlanda au ”fugit” în vacanţă!)

În concluzie, ceasul, geanta, adidaşii şi şapca pe care i le-a dăruit Monicăi l-au costat pe Alin nu mai puţin de 12.750 de euro. Asta fără să mai punem la socoteală vacanţele şi ieşirile în oraş care au fost suportate tot de fiul milionarului Dorin Cocoş. Tânărul mai trebuie, acum, să-i cumpere şi o maşină iubitei sale pentru ca tacâmul să fie complet. Cert este că Monica Orlanda este o domnişoară care trebuie întreţinută, neputând fi comparată, de pildă, cu Gina Pistol, fosta parteneră a lui Alin Cocoş, care era pe picioarele ei.

Citește și...