S-a intamplat in Bucuresti, intr-un centru comercial! Doua tinere imbracate in zane au facut ASTA!

Publicat: 06/10/2014 | 16:53

Si zanele poftesc la hotdog! Asa reiese din imaginile surprinse de paparazzi CANCAN.RO, in acest weekend. Doua tinere, imbracate in rochii de printesa, au prins tupeu intr-un centru comercial din Bucuresti si le-a luat fata la propriu, unor trecatori.

Fetele au poftit atat de mult la hotdog,incat nu au mai tinut cont de faptul ca in fata lor, la rand, se aflau alti oameni care vroiau acelasi lucru ca si ele.

Zane

Zane

Au profitat de rochiile stralucitoare si nu s-au asezat la coada, asa cum era normal, ci au mers in fata, pentru a fi servite primele, spre surprinderea celorlalte persoane aflate in jur.

Citeste si

S-a intamplat in miezul zilei! Soferilor nu le-a venit sa creada ce monstru a aparut pe un bulevard din centrul Capitalei

Spaima fitelor din Bucuresti a facut spectacol de ziua lui! “Versace” si cavaleria s-au scaldat in sampanie frantuzeasca!

Au asteptat nerabdatoare

 

Din pacate pentru fete, lucrurile nu au stat asa cum credeau. Dupa cateva minute, timp in care au asteptat sa fie tratate „regeste”, zanele s-au ales si cu hotdogul mult dorin, insa, atunci cand le-a venit randul.

L.L

 

Citește și...