S-au cunoscut în urmă cu 5 luni, iar acum se pregătesc de nuntă! O cunoscută artistă de la noi se mărită

Publicat: 23/06/2018 | 13:37

O cunoscută interpretă de muzică populară este în culmea fericirii. Pe lângă cariera de succes în plină ascensiune, tânăra are un motiv în plus de bucurie. În urmă cu câteva săptămâni a fost cerută în căsătorie.

În urmă cu o lună, Ancuța Timiș a fost surprinsă de iubit cu o vacanţă în Veneția, acolo unde a cerut-o de soşie. Tot acolo cei doi au stabilit şi data nunţii. Evenimentul va avea loc la anul pe 11 iulie, iar anul acesta pe 24 iulie va avea loc cununia civilă. Cei doi vor avea o nunta mare si sase perechi de naşi de cununie, printre care: Vasilica Ceteraşu și Fane Bănăţeanu, un cunoscut cântăreț din Banat, alături de frumoasele lor soţii.

Îndrăgostiți unul de celălalt dar și de ideea de a călătorii impreună, ne-am luat inima în dinţi iar prima vacanță împreună a fost tocmai la capătul lumii, in Indonezia, în frumoasa insula Bali. A urmat o perioada scufundată intre vis și realitate pe tărâmurile balineze. După expediția balineză de succes, a urmat un mini-weekend în orașul iubirii, Veneția, unde într-o seară de mai, într-una din celebrele gondole veneţiene, a urmat cea mai emotionantă întrebare din viaţa fiecărei femei: „Vrei să fii soția mea?”. A urmat cel mai sincer și cel mai sigur răspuns din viața mea, fără sa stau pe gânduri am pus toată dragostea mea într-un simplu răspuns: da! La scurt timp, a fost fixată data starii civile, 24 Iulie 2018 iar nunta va avea loc anul viitor, în 11 Iulie 2019.”, a declarat intrepreta.

Ancuţa Timiş a povestit cum l-a cunoscut pe alesul inimii ei. Cei doi se cunosc de 5 luni, iar de atunci trăiesc o poveste de dragoste. Aceştia consideră că a fost dragoste la prima vedere. „Totul a început la începutul anului 2018, când am început să interacționăm în mediul online pentru prima dată. După scurt timp, curiozitatea amândurora a făcut posibilă prima ieșire în doi. Privirile noastre și-au spus totul, iar de atunci am continuat o frumoasă poveste în doi”, ne-a povestit Ancuța Timiș.

Citește și...