Acasă » Vedete » ȘANTAJ nasol în lumea bună a Capitalei! Patroana unuia din restaurantele de top e hărțuită cu un sex-video: ”Mi-au cerut bani ca să nu publice video-ul cu mine!”

ȘANTAJ nasol în lumea bună a Capitalei! Patroana unuia din restaurantele de top e hărțuită cu un sex-video: ”Mi-au cerut bani ca să nu publice video-ul cu mine!”

De: A. B. 24/02/2022 | 23:40

Caz grav de șantaj în lumea bună a Capitalei! Mai mulți așa zis bărbați încearcă să obțină sume mari de bani de la Zenovia Dujac, patroană de restaurant! Aceștia au intrat în posesia unei videoclip trimis în 2015 de blondă iubitului său de atunci. În filmare, femeia se află în ipostaze intime, iar ”curajoșii” au amenințat-o și hărțuit-o prin interpuși, în speranța că vor primi bani mulți și nemunciți! Femeia nu a cedat, videoclipul a fost trimis tuturor cunoscuților săi, iar ea a mers la Poliție, ancheta fiind în toi. CANCAN.RO are toate detaliile gravului șantaj și va prezintă povestea pe larg, dar și declarațiile femeii șantaje.

Zenovia Dujac este patroana unui restaurant bun din Capitală. Muncește de dimineața până seara, dar cu toate astea își găsește timp și pentru iubire. Așa cum bine știm, dragostea de multe ori este oarbă, iar sentimentele puternice pe care frumoasa blondă le-a avut pentru iubitul ei au împins-o către un act de prea multă încredere, așa cum chiar ea dezvăluie:

”Am avut o relație acum patru ani cu un băiat, iar acum este încheiată. În perioada în care eram împreună, în 2015, i-am trimis iubitului meu o înregistrare cu mine, în ipostaze intime”.

CITEȘTE ȘI: UAU: DOLDORA-TĂTICU’ I-A LUAT CADOU DE 350.000 € PRINȚIȘORULUI! CINE SUNT EI ȘI … FIUL MILIARDARULUI EXPLODEAZĂ LA PROPRIU DUPĂ NOUL CADOU!

”Au filmarea cu mine și vor bani în schimbul ei!”

Nimic ciudat până acum. Este treaba fiecăruia ce face în intimitate cu partenerul său. Doar că intimitatea Zenoviei a fost zdruncinată de niște băiețași care nu țin cont de nimeni și de nimic și care se cred mai presus de lege. Ei vor să facă rost de bani necuveniți printr-o metodă care te poate duce foarte ușor după gratii: șantajul! Blonda dezvăluie pentru cititorii CANCAN.RO când a început totul: ”Acum o săptămână cineva a încercat să mă șantajeze cu această filmare”.

Zenovia Dujac este hărțuită de mai mulți indivizi care vor să obțină bani de la ea
Zenovia Dujac este hărțuită de mai mulți indivizi care vor să obțină bani de la ea/ Sursă foto: Instagram.com

”Curajoșii” care au ochit-o pe tânăra afaceristă s-au gândit că aceasta este o pradă ușoară. Au văzut-o mai tot timpul singură la restaurantul pe care îl deține, tinerică și frumușică, deci ușor de speriat, în mintea lor. Așa că planul extrem de grav a fost făcut. Au folosit un intermediar – despre care nu știm dacă e înhăitat cu ei și speră să primească parte din pradă sau este doar un mesager – iar acesta a contactat-o pe Zenovia și i-a transmis mesajul celor care ar trebui să fie după gratii, nu în libertate:

”Un client de-ai mei, de la restaurant, mi-a scris pe Instagram că vrea să vorbească cu mine la telefon, de urgență și mi-a lăsat numărul lui. L-am sunat și mi-a spus că niște băieți de oraș, așa s-a exprimat el, au filmarea cu mine și vor bani în schimbul ei. Inițial eu am refuzat pentru că am și uitat de acea filmare. Nu-mi aminteam să fi făcut eu vreodată așa ceva pentru că s-a întâmplat o singură dată. Am spus că nu e normal așa ceva și că nu există acea filmare. Deci am refuzat varianta cu banii”.

”Au trimis videoclipul tuturor cunoștințelor mele!”

Interesant este că mesagerul a insistat și i-a propus femeii să achite chiar el suma cerută de șantajiști, detaliu care ne face să ne întrebăm dacă acesta are cele mai curate intenții sau e în echipă alături de ”curajoșii” care hărțuiesc o femeie: ”A spus că rezolvă el și că le dă bani de la el, dar am refuzat și asta. Nu are cum să dea o persoană străină bani pentru mine. Nu aș accepta niciodată așa ceva”.

Enervați de faptul că blonda nu a cedat presiunilor, șantajiștii au trecut la amenințări serioase și chiar la fapte! Filmarea în care Zenovia se află în ipostaze intime a fost trimisă către toți cunoscuții femeii:

”E un caz foarte grav de șantaj. Ei au spus că vor trimite filmarea tuturor persoanelor pe care eu le cunosc. Și asta s-a și întâmplat. Le-au trimis și unor persoane care sunt doar clienții mei de la restaurant. Sincer, având în vedere că mereu am fost o persoană mai rezervată în ceea ce mă privește, m-a afectat foarte mult. Sunt femeie și am trimis acel video acum mulți ani unui bărbat de care am fost foarte îndrăgostită. Orice femeie în intimitatea ei are o viață particulară. Ce m-a deranjat mai tare e că au trimis acel videoclip tuturor cunoștințelor mele”, dezvăluie Zenovia.

VEZI ȘI: CANCAN LA TEL AVIV DUPĂ ESCROCUL DE PE TINDER! ULTIMA REGIE + DETALII TOP DESPRE ”TINDER SWINDLER” VIDEO EXCLUSIV

Poliția e pe urmele șantajiștilor care ar putea să facă ani grei de închisoare!

Deși situația este una extrem de neplăcută pentru o ființă plăpândă cum este o femeie, cea din povestea aceasta a găsit o forță de bărbat cu mult mai mare decât a ”curajoșilor” care șantajează femei prin interpuși! Zenovia a apelat la autorități, iar acum poliția este pe urmele lor:

”Am sunat acea persoană care a intermediat șantajul și i-am spus că nu dau niciun ban și că mă duc la poliție. Clientul respectiv care a intermediat a zis că în acest caz nu va recunoaște discuția cu mine și că e dispus să plătească el în locul meu, în sensul de a mă ajuta. Am refuzat asta din nou. Nu știu decât că este vorba despre un anumit Bogdan, așa mi-a spus clientul meu.

Alte detalii nu am. Atât a putut să îmi spună, n-a vrut să-mi mai dea detalii, deși eu am insistat foarte mult. Nu e normal, i se poate întâmpla oricui. Chiar și familiei lui și cred că ar fi trebuit să îmi spună despre cine este vorba!”
Nu poți acoperi un șantajist. Am fost la poliție, iar cei de acolo mi-au spus că deschid o anchetă care acum este în desfășurare. Am ales să vorbesc acum deși nu îmi face placere pentru a mă proteja în viitor de astfel de șantajiști. Poate mai sunt și alte femei în postura mea și ar trebui să vorbească. Nu e normal să acceptăm astfel de lucruri!”.

Ce riscă cei care au șantajat-o pe Zenovia Dujac

CANCAN.RO a consultat Codul Penal pentru a vedea exact ce pedepse riscă șantajiștii care au sperat să facă bani pe spatele unui moment de slăbiciune din viața unei femei îndrăgostite. Aceștia ar putea primi un maximum de 7 ani de închisoare! Iată mai jos articolul 207:

Art. 207
(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).
(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

NU RATA: JALE INCOMENSURABILĂ: „PRINȚESICA TURBO” ARE INTERZIS ÎN CELE DOUĂ, CELE MAI TARI LOCURI DIN HERĂSTRĂU! EXCLUSIV! S-A BĂTUT ȘI A FĂCUT CA TOȚI DRACII, ȘI A PRIMIT INTERZIS

CINE DEŢINE INFORMAŢII DESPRE ACEST SUBIECT ESTE RUGAT SĂ NE SCRIE LA [email protected]SĂ NE SUNE LA 0741 CANCAN (226.226) SAU SĂ NE SCRIE DIRECT PE WHATSAPP.

Sursă foto: Instagram
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...