Sarah Dumitrescu, clipe de coșmar. Ce a pățit fiica Anamariei Prodan. Tânăra a fost operată de urgență și… „Iubita mea, ce nu te omoară te face mult mai puternică!”

Publicat: 03/12/2019 | 18:56

Sarah Dumitrescu, fata cea mare a Anamariei Prodan, este jucătoare de baschet de mai mulți ani, dar abia din octombrie, poate spune că a început să aibă succes cu adevărat, după ce a semnat cu cea mai importantă Universitate din SUA, cea din Mississippi.

Din păcate, în urmă cu doar câteva zile, Sarah Dumitrescu s-a accidentat grav în timpul unei partide, motiv pentru care Anamaria Prodan s-a dus rapid în Mississippi. Fiica sexy-impresarei a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată.

Între timp, Sarah fost externată, dar va trebui să urmeze un program strict de recuperare. „Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u >”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram, imediat după ce a aflat că fiica ei a suferit o gravă accidentare.

La externare, colegii de echipă ai fiicei Anamariei Prodan au venit la spital pentru a o încuraja. La fața locului s-a aflat și soția lui Laurențiu Reghecampf, care a scris, pe contul personal de socializare, un mesaj emoționant.

Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând. 🏀❤️🙏#operație„, a mai scris Anamaria Prodan.

Citește și...