Scandal după ce 25 de modele din Rusia au postat poze provocatoare într-un hotel din Dubai! Care a fost reacţia managerului

Publicat: 24/01/2017 | 16:28

Reprezentanţii hotelului luxos, de 5 stele, acuză modele din Rusia că aduc prejudicii imaginii foarte bune pe care o are, postând pe reţelele de socializare imagini în care apar mai mult dezbrăcate, relatează Daily Mirror.

Apelul neobişnuit al managerilor a fost făcut după ce în hotel au fost cazate 25 de modele din Rusia venite la şedinţe foto în Dubai, fetele au făcut şi poze provocatoare, pe care le-au postat pe Instagram.

Fetele s-au pozat goale în cada plină cu spume, pe plaja hotelului sau mergând la micul dejun, iar imaginile au atras atenţia pe reţelele de socializare.

Trebuie să înţelegeţi că aceasta este o ţară arabă. Avem foarte multe plângeri de la familii cu copii. Vă rog să scoateţi locaţia din pozele voastre în care sunteţi aproape dezbrăcate şi lăsaţi doar Dubai„, este mesajul managerului către cele 25 de fete.

Printre femeile cazate s-au numărat Victoria Bonya, soţia miliardarului irlandez Alex Smurfit, actriţa Anna Kalashnikova şi starul tv Alena Shishkova, 24 de ani.