Secretul pe care viitoarea sotie a lui Salam si Ramona Gabor ar fi vrut sa il stie la 2 metri sub pamant! Vezi ce au impartit!

Publicat: 04/10/2014 | 00:07
Secretul pe care viitoarea sotie a lui Salam si Ramona Gabor ar fi vrut sa il stie la 2 metri sub pamant! Vezi ce au impartit!

Imediat dupa despartirea de Florin Vancica, viitoarea sotie lui Florin Salam a fugit in Dubai, acolo unde a incercat sa se faca remarcata. S-a si facut, insa in patul lui Ahmed, cel care a avut o relatie si cu Ramona Gabor.

A fost un manechin de succes, fiind considerata ani la rand una dintre cele mai frumoase femei din Romania. La un moment dat, Roxana Dobre s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica in totalitate lui Florin Vancica, interlopul caruia i-a fost amanta timp de aproape doi ani.

Ramona Gabor

Dupa ce sotia acestuia a manjit-o cu fecale pe fata in incinta unui mall din Capitala, Roxana a fugit in Dubai, unde a incercat sa isi faca o cariera de model si sa se stabileasca. Nu a reusit insa, pentru ca nu a avut inaltimea necesara, dar, o perioada, ea a trait ca o printesa in Emiratele Arabe. Motivul? Un sponsor. Mai exact, fostul iubit al Ramonei Gabor, un irakian bogat:


Roxana si Ramona au impartit acelasi barbat!

 

Ramona si iubitul ei s-au despartit
Ramona si iubitul ei s-au despartit

 „Au fost cuplati inainte ca sora Monicai Columbeanu sa fie in peisaj. Roxana si Ahmed s-au cunoscut la un restaurant, iar mai apoi au inceput sa iasa din ce in ce mai des impreuna. El a coplesit-o cu cadouri, cu gesturi romantice, ba chiar i-a propus sa se mute la el. In cele din urma, relatia lor s-a terminat din motive stiute numai de ei. Ahmed mai apoi s-a combinat cu Ramona Gabor, cu care a avut o relatie de mai bine de doi ani. Roxana a mai fost combinata si cu alti domni cat a stat in Dubai.

Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica
Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica

Nu ar fi plecat acolo daca familia lui Vancica nu ar fi fost hotarata sa o distruga.”, a declarat un apropiat al Roxanei Dobre, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Adevarul din spatele despartirii Ramonei Gabor de iubitul milionar din Dubai! Uite ce palma i-a tras musulmanul!

Nu mai poate ascunde nimic. CANCAN.RO a aflat si „tariful” pe care i l-a dat Ahmad Ramonei Gabor pentru o noapte cu el

 

Se casatoreste cu Florin Salam!

 

florin salam

Dupa ce si-a plans timp de cinci ani sotia decedata, Florin Salam s-a indragostit nebuneste de Roxana Dobre. Desi sunt impreuna de numai trei luni, Florin si fostul model au planuri serioase de viitor. Deja locuiesc impreuna, iar anul viitor vor sa se si casatoreasca, dar si sa devina parinti.

 

Claudia Balan

Citește și...