Secretul trist din familia Elenei Gheorghe! Fratele artistei a divorţat în secret!

Publicat: 10/01/2019 | 14:54

Costin Gheorghe are 30 de ani și face parte din show-ul Exatlon, ce va începe în curând la Kanal D. Tânărul a reușit de-a lungul timpului să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, până acum, când a ieșit la iveală faptul că a divorțat de mama fetiței lui. Numai familia şi prietenii apropiaţi au ştiut despre despărțirea celor doi.(CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL “NEGRILĂ”, RECLAMAT ÎN “DOSARUL” DISPARIȚIEI A 3 STICLE DE DOM PERIGNON LA NUBA!)

Fratele mai mic al îndrăgitei Elena Gheorghe, Costin, a divorţat în urmă cu aproape un an de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu de această ruptură. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema. (CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL ÎN SCANDALUL SEXUAL CARE A NĂUCIT ROMÂNIA! JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare despre trecutul fratelui Elenei Gheorghe. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, Costin a cunoscut-o pe fosta sa soție atunci când evolua pentru formația  Gaz Metan. Din câte se pare, relația celor doi a început să scârțâie în mometul în care fratele Elenei Ghorghe s-a transferat la Clinceni, iar de aici și până la o despărțire definitivă nu a mai fost decât un pas. Potrivit apropiaților celor doi, după despărțirea de Costin, Adriana, fosta soție a fratelui Elenei Ghorghe, și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr afacerist pe numele său Ciprian Pasca.(NU RATA, AICI: I-AM AFLAT SECRETUL! UITE CUM S-A SUBȚIAT MICUTZU)

Fosta soție a lui Costen, fratele Elenei Gheorghe, alături de noul iubit

Costin Gheorghe, faimosul de la „Exatlon”

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.

Citește și...