Breaking news. S-a pronunțat divorțul în scandalul sexual care a năucit România! Judecătorii au stabilit că…

Autor: I.D.
Publicat: 09/01/2019 | 22:35

S-a pronunțat, în sfârșit, divorțul în scandalul sexual care a năucit România! Diana-Rozalia Tăicuțu, profesoara din Focșani care a fost filmată ”în flagrant” cu un elev de 18 ani, nu mai este, oficial, soția lui Stelian Ghinea. Cei doi s-au separat de comun acord. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Diana-Rozalia Tăicuțu, directoarea Liceului de Artă “Gheorghe Tattarescu”, a fost acuzată, în primăvara lui 2018, că a întreținut relații sexuale cu un elev. În urma scandalului care a izbucnit, femeia și-a înaintat demisia. Apoi, pe 8 iunie 2018, Stelian Ghinea, soțul încornorat, a deschis, la Judecătoria Focșani, un proces de divorț.

(VEZI AICI: AM GĂSIT-O PE DIRECTOAREA DE LICEU FILMATĂ ÎN TIMPUL ACTULUI SEXUAL CU UN ELEV)

Pe 7 ianuarie 2019, magistrații au ajuns la un verdict. Diana-Rozalia Tăicuțu și Stelian Ghinea s-au înțeles asupra divorțului, iar instanța a oficializat, imediat, despărțirea. Și cum cei doi foști soți aveau și un copil în vârstă de cinci ani, judecătorii au stabilit și o serie de reguli care îl privesc, strict, pe minor.

Pensie lunară de 500 lei

Potrivit deciziei magistraților, autoritatea părintească față de copil va fi exercitată în comun de Diana-Rozalia Tăicuțu și Stelian Ghinea. Minorul va locui alături de mama sa, la reședința din Focșani. De asemenea, tatăl este obligat să plătească o pensie lunară de întreținere pentru micuț în valoare de 500 lei, până când acesta va ajunge la majorat, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul-pârât Ghinea Stelian în contradictoriu cu pârâta-reclamantă Tăicuțu Diana-Rozalia având ca obiect «divorț». Admite în parte cererea reconvențională formulată cu pârâta-reclamantă Tăicuțu Diana-Rozalia în contradictoriu cu reclamantul-pârât Ghinea Stelian având ca obiect «divorț».

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 27.11.2004, prin acordul părților. Ia act că după desfacerea căsătoriei reclamantul-pârât va purta numele «Ghinea», iar pârâta-reclamantă va purta numele de «Tăicuțu». Dispune ca autoritatea părintească faţă de minorul G.C.G. să fie exercitată în comun de către ambii părinți.

Stabilește locuința minorului G.C.G. la domiciliul pârâtei-reclamantă Tăicuțu Diana-Rozalia din mun. Focșani. Obligă pârâta-reclamantă Tăicuțu Diana-Rozalia la prestarea în natură a contravalorii cheltuielilor de creștere, educare și întreținere a minorului G.C.G.

Obligă reclamantul-pârât Ghinea Stelian la plata către pârâta-reclamantă în favoarea minorului G.C.G, cu titlu de pensie de întreținere, la suma de 500 de lei lunar pentru minor începând cu data pronunțării prezentei sentințe, 07.01.2019, și până la majoratul minorului sau alte dispoziții ale instanței. Ia act că programul de vizitare al minorului se va desfășura potrivit înțelegerii părților”, au decis magistrații de la Judecătoria Focșani.

(CITEȘTE ȘI:  CE ASCUNDE TRECUTUL ELEVULUI FILMAT ÎN IPOSTAZE XXX CU DIRECTOAREA)

Firul evenimentelor

Relația dintre Diana-Rozalia Tăicuțu și elevul ei ar fi fost una mai veche, de când acesta era minor. Imaginile în care apărea directoarea liceului ar fi fost înregistrate chiar în locuința ei, în 28 aprilie, anul trecut.

Fotografiile în care profesoara de pictură apărea dezbrăcată, în scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelaşi liceu, au fost postate pe o pagină de Facebook cu explicaţia „Arta sexului la Focşani. Directoarea Liceului de Arte transformă elevii în jucării sexuale şi predă la domiciliu”.

Diana-Rozalia Tăicuțu ar fi făcut presiuni pentru ca fotografiile să dispară din spațiul public. Elveul ar fi confirmat că el este cel din fotografii. Mai mult, el nu ar fi negat existența acestei relații. Elevul susținea că totul ar fi o răzbunare a soțului directoarei, care ar fi fost șantajată cu imaginile respective.

(NU RATA: SCANDAL SEXUAL LA UN CENTRU DE COPII CU PROBLEME DIN BACĂU)

Stelian Ghinea: “Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că…”

La momentul respectiv, Stelian Ghinea s-a declarat consternat, după ce a aflat toată povestea. “Eu sunt devastat, nu știu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este ca o mamă pentru el. Nu știu ce să mai comentez la aceste întâmplări. Îmi pare rău și pentru… Ovidiu cred că a căzut o victimă în această situație, pentru că e un copil până la urmă, un adolescent în formare.

Ea, cadru didactic, un lider, un director, un formator de opinie nu ar face așa ceva niciodată. Să seducă, are viața atâtor elevi pe mână… Cu Ovidiu era strict o amiciție, o legătură elev – profesor. A fost în casa noastră acum aproximativ doi ani de zile. El are o situație neclară, dificilă, în familie și am înțeles aspectul acesta. Am avut încredere în soție. Am zis «OK, îl ajutăm». Ea mi-a spus că este ca o mamă pentru el”, preciza, anul trecut, Stelian Ghinea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...