Acasă » Exclusiv » Selly, urmărit de ghinioane după accidentul în care a fost implicat: “Am știut!”

Selly, urmărit de ghinioane după accidentul în care a fost implicat: “Am știut!”

De: Sabin Tudor 26/01/2023 | 18:00

Selly a trecut zilele trecute printr-un accident rutier, despre care vorbește pe larg, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Vloggerul susține că a avut o zi cu ghinion de la început și până la final, anticipând parcă evenimentele negative ce aveau să-l copleșească. După ce a lovit din spate un alt participant la trafic, Andrei Șelaru a completat actele necesare unui astfel de incident, căzând la pace cu celălalt conducător auto. Ceasurile rele nu s-au terminat, însă, căci vedeta s-a confruntat cu nenorocul în cea mai pură formă.

Trecând cu brio peste zilele proaste, Selly își ocupă timpul cu proiecte pe care le gestionează cu succes. Filmul „Romina VTM”, al cărui plan de marketing a fost elaborat de vlogger, se plasează pe un loc fruntaș în topul planetar al încasărilor pe 2023. Pe lângă film, Andrei Șelaru organizează și festivalul de trap „Beach, please!”, desfășurat la Costinești în perioada 27-30 aprilie. Evenimentul este catalogat de Selly drept „festivalul tinerei generații”.

Selly vorbește pe larg despre accidentul în care a fost implicat zilele trecute (Foto: captură video)

( NU RATA: SELLY S-A MATURIZAT, NU MAI ARUNCĂ BANII PE ȚOALE ȘI E FOARTE CUMPĂTAT: „CÂND PUNEAM PE MINE UN TRICOU GUCCI, MERGEAM CA GIOVANNI BECALI!” )

Selly, urmărit de ghinion după accidentul în care a fost implicat: „Am știut că o să mă mai aștepte ceva și chiar m-a așteptat!”

CANCAN.RO: Suntem cu totul în regulă, numai mașina de afară, Selly, nu e în regulă, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Te rog frumos să ne dai mai multe detalii!

Selly: Ideea e că am avut o zi d-aia, știi când ai zile d-alea?! Am început ziua lovindu-mă la deget, în mobilă. M-am trezit târziu, aveam o întâlnire, întârziam. Mă urc în mașină, eram pe DN. La un moment dat, toate mașinile se opresc în față, avarii puse la toate mașinile. Zic «mamă, eu intru în ăștia», aveam viteză. Dau să schimb banda, pe banda cealaltă aceeași poveste, pe banda trei aceeași poveste. Zic «eu o să intru în ăsta garantat», am frânat cât am putut, am intrat un pic așa lejer în el.

Mă rog, am făcut amiabilă cu domnul foarte amabil. Mi-am cerut mii de scuze, am mers mai departe. Mi-am dat seama că un necaz nu vine niciodată singur, am știut că o să mă mai aștepte ceva și chiar m-a așteptat. Biroul meu e gata în Caranfil, trebuia doar să pun un televizor, niște laptopuri și niște monitoare, ultime detalii. Aveam un televizor care îmi venise, trebuia să îl duc la birou.

Ușa de acces în clădire era închisă și cu cheia, nu doar pe bază de interfon, eu am o cheie acolo să o deschid, dar mereu merge din a cincea încercare, mereu trebuie să forțezi cheia aia în ușă. Și ce crezi că am făcut? Am rupt cheia în ușă. Nimeni din clădire nu mai putea să intre în birou.

Selly își asumă integral vina pentru „ghinioanele” de care se lovește (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar tu crezi că se întâmplă chestia asta pentru că oamenii lansează în Univers hate pentru tine, fiindcă văd că îți merge bine?

Selly: Nu, cred că pur și simplu eu am niște defecte, cum ar fi faptul că sunt foarte agitat și când fac ceva mă gândesc la încă o mie de chestii, cred că de asta mi se întâmplă, e strict vina mea.

Eu la bază sunt «hai, să facem acum, să facem aia, să facem aia», nu suport, dacă știu că am chestii pe care nu le-am terminat de făcut, mă ia depresia. Dacă știu că mi-am propus luna asta să fac ceva și n-am reușit nici 50%, înnebunesc. Și atunci eu sunt mereu titirez. Când ești titirez, uneori nu vezi că s-au oprit mașinile în fața ta.

( CITEȘTE ȘI: SELLY, DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE ACCIDENTUL PE CARE L-A PROVOCAT DUMINICĂ. CE I S-A ÎNTÂMPLAT VLOGGERULUI: „SUNT UN ALT OM” )

Selly, despre filmul „Romina VTM”, pe care l-a „marketat”: „Este locul 9 ca încasări la nivel mondial, pe 2023!”

CANCAN.RO: Vreau să te felicit, în primul rând, pentru ce se întâmplă cu «Romina VTM», că e treabă serioasă acolo!

Selly: Este locul 9 ca încasări la nivel mondial, pe 2023. Din toate filmele lansate pe 2023, «Romina», la nivel mondial, pe toată planeta, e locul 9 la încasări, ceea ce m-a surprins și pe mine. 

CANCAN.RO: Cât la sută a fost mâna ta în tot acest succes?

Selly: Hai să îți spun ce am făcut eu și oamenii să judece, nu-mi place să-mi atribui singur succesul, mai ales că filmul e cu siguranță un efort colectiv, nu e ca un vlog unde știu clar că eu îl fac. Deci eu am făcut distribuția, odată ce am luat scenariul, am alocat câte un actor la fiecare personaj, câte o vedetă.

Și am făcut absolut tot marketingul, oamenii mei au făcut marketingul, unde eu mă pricep. Nu am făcut regia, nu am făcut scenariul, nu am făcut creația, deci succesul e un succes comun al tuturor oamenilor care au lucrat în echipa noastră. 

CANCAN.RO: Dar cum ai sintetizat hate-ul? 

Selly: Era normal să fie hate, pentru că există filme cum e «Teambuilding», care în mod obiectiv e un film mai bun decât «Romina», care are o grămadă de hate. Are mai mult hate decât «Romina», adică pentru mine hate-ul nu este o metrică a succesului.

Selly se ocupă de organizarea festivalului „Beach, please!”, la care vor participa și patru artiști internaționali (Foto: captură video) 

Selly face lobby pentru festivalul „Beach, please!”, desfășurat pe plaja Costinești, între 27-30 aprilie

CANCAN.RO: Ce se întâmplă cu „Beach, please!”?

Selly: E cel mai nebun festival din România, e festivalul tinerei generații și a acaparat segmentul ăsta de public foarte foarte bine. Sunt patru internaționali care vin pentru prima dată în România. Sunt o grămadă de români, toată industria trap. Ca ascultător de hip-hop, mă simt acolo ca acasă. 

CANCAN.RO: Dar cânți și tu anul ăsta? 

Selly: Nu cred, doar dacă ne îmbătăm, dar altfel nu. Oficial, nu! Neoficial, vedem acolo!

( ACCESEAZĂ ȘI: SELLY TRAGE „PONOASELE” ANUNȚULUI FĂCUT LA CANCAN EXCLUSIV, CĂ PĂRINȚII LUI SUNT VERI: “AI, SĂ-MI BAG, A MERS PREA DEPARTE DUMA ASTA!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea