Sergiu Nicolaescu: „Mă simt vinovat că Şerban Ionescu a murit şi eu trăiesc”! Citeşte aici declaraţia emoţionantă a regizorului!

Publicat: 23/11/2012 | 18:06
Sergiu Nicolaescu: „Mă simt vinovat că Şerban Ionescu a murit şi eu trăiesc”! Citeşte aici declaraţia emoţionantă a regizorului!

Regizorul Sergiu Nicolaescu este profund îndurerat de moartea actorului Şerban Ionescu.

Invitat la Happy Hour, Sergiu Nicolaescu a mărturisit că este foarte supărat că Şerban Ionescu a murit şi se simte vinovat că el trăieşte.

„Mă simt vinovat că el a murit şi eu trăiesc. El eram mai tânăr decât mine cu 20 de ani. De aceea n-o să accept nici să plâng, nici să exagerez, aşa cum omeneşte este obişnuit. El o să rămână pentru mine un om puternic, vesel, plin de viaţă. Nu sunt capabil decât să-l aplaud„, a spus Sergiu Nicolaescu.
 

„Era un om extrem de optimist. Era mereu vesel, se bucura. Din cauza asta, dintr-un fel, mă simt vinovat şi eu. Mă simt vinovat că el a murit înaintea mea. Era mai tânăr. Putea să facă mult mai multe lucruri. În ultimii 20 de ani, faci cele mai bune lucruri”, a spus Sergiu.

Maestrul a mărturisit că nu ştie dacă va fi în putere să meargă la înmormântarea lui Şerban Ionescu.

Am fost la Iurie Darie şi m-a impresionat. O să încerc. Pentru mine ei rămân oameni vii! Actori de care voi vorbi mereu la prezent”, a mai spus acesta.