CRISTINA SPĂTAR a izbucnit în lacrimi, după ce a semnat actele de divorţ, la notar! S-a întâmplat cu puţin timp în urmă

Publicat: 18/08/2016 | 17:44
CRISTINA SPĂTAR a izbucnit în lacrimi, după ce a semnat actele de divorţ, la notar! S-a întâmplat cu puţin timp în urmă

Chit că a încercat din răsputeri să îşi salveze căsnicia, pentru Cristina Spătar a sosit astăzi momentul pe care ar fi vrut cu orice preţ să îl amâne.

Cristina Spătar şi soţul ei au mers astăzi la notar, acolo unde au divorţat în mod oficial. Mai mult, ziua de joi, 18 august 2016, a reprezentat ultima zi de căsnicie pentru Regina R&B, care în momentul în care a ieşit din biroul notarului, a izbucnit în lacrimi.

Cântăreaţa a trecut în ultima perioadă prin clipe extrem de dificile, din pricina infidelităţilor fostului ei soţ, dar şi din cauza faptului că acesta a avut ceva probleme cu legea. Mai mult, odată ce a ieşit de la notar, acolo unde a semnat actele de divorţ, Cristina Spătar a povestit că nu a fost decizia ei să divorţeze, iar cu ajutorul unor ochelari de soare a încercat să îşi ascundă supărarea. Totodată, ea a mai mărturisit că nu îşi doreşte să se mai căsătorească vreodată, iar în momentul de faţă se gândeşte doar la copiii ei, cărora va trebui să le dea vestea tristă că ea şi tatăl lor nu mai formează un cuplu.

 

Citește și...