A dat tot din casă! Detalii neştiute despre relaţia Ilincăi Vandici cu Andrei Neacşu: ”Va urma o cununie civilă după care o nuntă”

Publicat: 04/01/2017 | 12:29
A dat tot din casă! Detalii neştiute despre relaţia Ilincăi Vandici cu Andrei Neacşu: ”Va urma o cununie civilă după care o nuntă”

Ilinca Vandici şi tatăl viitorului ei iubit, Andrei Neacşu, au ales să-şi trăiască povestea de iubire departe de ochii curioşilor, însă o prietenă de-ale vedetei i-a dat de gol. Aceasta a dezvăluit că cei doi îndrăgostiţi se pregătesc de nuntă, iar venirea pe lume a copilului a fost un lucru dorit de amândoi.

Ilinca Vandici trăieşte cea mai frumoasă periodă din viaţa ei! Prezentatoarea TV este însărcinată şi urmează să devină mămică pentru prima dată.
Camelia Enciu, prietena Ilincăi Vandic, a dezvăluit că vedeta este mai fericită ca niciodată, iar Andrei Neacşu este bărbatul pe care şi l-a dorit întotdeauna, subliniind faptul că până acum aceasta nu a avut noroc în dragoste. Totodată, Enciu a spus că Vandici şi Neacşu urmează să-şi unească destinele şi să devină o familie şi în faţa legii şi a lui Dumnezeu.
„Cum să nu îşi dorească? E un lucru minunat care i se întâmplă în viaţă. Andrei este un băiat excepţional care merită ca Ilinca să ofere acest miracol de a avea un copil împreună. Înţeleg că sunt extraordinar de bine ca şi cuplu, se înţeleg foarte bine şi atunci e un moment prielnic în viaţa lor să apară şi un copil. E un copil aşteptat din partea amândurora. Ea şi-a dorit dintotdeauna o familie şi nu neapărat acum, în acest moment. Ea este un om serios, este o fată serioasă, care toată viaţa a avut cinci mari relaţii, că eu o ştiu pe Ilinca de acum 12-13 ani. Nu chiar de puţin timp. Eu m-am întâlnit vara trecută cu Ilinca şi erau împreună deja. Au mai bine de jumătate de an, dacă nu mai mult. Ea este foarte, foarte fericită în această relaţie şi este foarte mulţumită. Acest băiat chiar este un om minunat, de care chiar ea avea nevoie. Pentru că Ilinca este un om bun şi merita un om pe măsura ei. În sfârşit un băiat care chiar o iubeşte. În toate relaţiile nu a greşit Ilinca. Nu a fost ea niciodată cea care a greşit. Ei au călcat greşit. Nu neapărat înşelat dar şi în alte sensuri. Cred că va urma că acesta e mersul firesc al lucrurilor. O cununie civilă după care o nuntă, nu? Ştiu că Ilinca are o relaţie foarte bună cu mama lui, aşa că în familia lui a fost acceptată extrem de bine şi bineînţeles şi el în a ei”, a declarat Camelia Enciu, prietena Ilincăi Vandici.

Citește și...