Asistenta lui TUNCAY a rupt tăcerea! Care a fost prima reacţie a SANDREI

Publicat: 31/10/2016 | 12:08
Asistenta lui TUNCAY a rupt tăcerea! Care a fost prima reacţie a SANDREI

Andreea Marin a făcut zilele trecute un anunţ care a uimit pe toată lumea, a anunţat că divorţează de soţul ei, Tuncay, cu care îşi trăia povestea de dragoste. Cei doi nu au dorit să discute motivele care au dus la această separare, gurile rele spun că asistenta doctorului turc ar fi cauza.

Blonda a fost contactată telefonic, dar nu a dorit să comenteze. ,,Sunt bine. Sunt la serviciu. Din păcate nu pot să vorbesc. Vă mulţumesc pentru înţelegere. O zi bună! La revedere”, au fost cuvintele asistentei lui Tuncay.

Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea şi mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ţine sub control şi ne-a ars”, a scris Tuncay Ozturk.

Andreea Marin se află deja la al treilea divorţ. Cu primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă, a fost căsătorită timp de trei ani. „Zâna“ şi Cristian s-au căsătorit în 1995, când ea avea doar 21 de ani, însă mariajul nu a durat prea mult. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., însă cei doi au divorţat după şapte ani. Nu după mult timp, s-a măritat cu Tuncay, cu care a trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de trei ani. De trei ori câte trei ani.

Citește și...