E celebră şi se răsfaţă cu mâncăruri fine, dar când era la Deva avea un ”meniu” sărăcăcios! Ce mânca Lidia Buble înainte de a fi vedetă

Publicat: 04/11/2016 | 15:02
E celebră şi se răsfaţă cu mâncăruri fine, dar când era la Deva avea un ”meniu” sărăcăcios! Ce mânca Lidia Buble înainte de a fi vedetă

Lidia Buble se bucură din plin de celebritate şi se răsfaţă la restaurante fine, însă înainte de a fi vedetă avea un meniu destul de sărăcăcios.

Lidia Buble a reuşit să se facă remarcată şi să-şi cucerească publicul cu energia şi spontaneitatea ei. Celebritatea a venit repede şi acum se bucură din plin de ea. Se răsfaţă la restaurante fine cu delicatese, însă când se afla acasă la părinţii ei avea unj meniu extrem de sărăcăcios.
Iubita lui Răzvan Simion a dezvăluit că atunci când se aflat la mama ei nu mânca decât două feluri de mâncare.
”Piure cu carne, bine şi nu mâncam carne, ci piure cu castraveţi muraţi şi supă de tăieţei, nu mâncam altceva. Doar asta mâncam şi nu pentru că nu aveam, ci pentru că nu puteam. M-am mai domnit şi eu de când am venit la Bucureşti. Vedeam un episod de desen animat într-o săptămână, pentru că fraţii mei îmi spuneau să le dau ciocolata mea dacă vreau la desenne. Fraţii mei m-au traumatizat. Şi mă mai şi băteau şi după. Nu mă puteam uita la orice, pentru că tati era mereu lângă.”, a declarat Lidia Buble.
 

Citește și...