Imagini fierbinţi cu o gimnastă din România. A pozat în sânii goi, în ipostaze incendiare

Publicat: 22/03/2016 | 14:36

Andreea Simion, în vârstă de 27 de ani, a pozat fără sutien pentru o agenţie specializată în promovarea fotomodelelor. Tânăra este fostă gimnastă, iar după ce a renunţat la acest sport s-a orientat către lumea modei.

 
Andreea Simion a fost numită modelul lunii de către repreentanţii companiei după ce a realizat şedinţa foto, iar imaginile au devenit viral pe internet. Tânăra a primit şi un nume în pictorialele în care a apărut şi în timp ce în viaţa reală se numea ca în buletin, în reviste era trecută ”Ela Savana”.
 
Iniţial, Andreea a practicat gimnastica, însă a renunţat când a ajuns la maturitate la acest sport în favoarea unei cariere de model. Ea a mai făcut baschet şi volei la nivelul echipelor de juniori ale şcolii. Andreea Simion a practicat scuba diving în Turcia şi mountain biking în Germania. Simion nu este prima fostă gimnastă care pozează sexy. În trecut, marile campioane Lavinia Miloşovici, Corina Ungureanu şi Claudia Presăcan au pozat nud pentru o revistă din Japonia, iar Floarea Leonida a ajuns chiar damă de companie în Germania.
 
Larisa Ciută


 

Citește și...