INNA începe anul în forţă cu un concert la Bucureşti pe 12 ianuarie la Hard Rock Café!

Publicat: 06/01/2017 | 09:37


După ce a concertat în Baku de Revelion şi pe 6 ianuarie în Dubai, artista deschide seria concertelor în România printr-un super show live full band în Hard Rock Café. INNA a susţinut sute de concerte în întreaga lume: Europa, Japonia, Mexic, America Latină, iar anul acesta, va cânta pentru prima dată în Brazilia şi Argentina.

Anul acesta, INNA debutează ca antrenor în noul show Vocea României Junior de la PROTV. În deschiderea show-ului artistei, o alta artistă Global Records va urca pe scenă şi va bucura publicul.

Lori Ciobotaru, o artistă fresh cu un show exploziv, va deschide concertul pe care INNA îl va susţine pe 12 ianuarie la Hard Rock Cafe în Bucureşti.

Cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul Vocea României, Lori Ciobotaru a debutat cu două piese “Sărutul” şi “Aprinde-mă”, compuse de Carla’s Dreams şi a susţinut concerte în toată ţara. Anul trecut, a lansat alături de GGirls (INNA, Antonia şi Alexandra Stan), piesa “Call the Police”, cu peste 15 milioane de vizualizări, single ce a ajuns pe locul 1 în Polonia.

Lori Ciobotaru urmează să lanseze în 2017 piese compuse de ea.

Bilete aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-inna-26963/

Citește și...