Urmează o nouă nuntă în showbiz-ul românesc? ALEXANDRA STAN a dezvăluit: „Mă visez…”

Publicat: 07/06/2016 | 09:19

După ce a trecut printr-o traumă din care multe femei nu îşi revin, Alexandra Stan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa asta atât profesional cât şi sentimental.

Artista a cucerit Japonia cu şarmul ei, iar relaţia cu cu Bogdan, cel care i-a fost aproape în ultima vreme merge ca pe roate. Alexandra a dezvăluit că se gândeşte la căsătorie, dar momentan este mult prea devreme să se grăbească în acest sens.

„Vreau să fiu înconjurată numai de persoane de încredere, pe care să mă pot baza, de asta Bogdan este şi asistentul meu. Mereu are vorbele la el, ştie ce să îmi spună să mă facă să zâmbesc instant. Mai e şi omul surprizelor, mă trezesc cu câte o poezie de la el trimisă pe mail. E foarte romantic… Da, normal că vreau să fiu mireasă. Mă visez prinţesă. Încă nu ştiu, las lucrurile să curgă de la sine. Nu vreau să ne grăbim. Fericirea nu constă într-un act”, a spus Alexandra pentru Ziarul Ring.

Alexandra Stan este solistă vocală şi compozitoare.A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor şi ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Citește și...