Şi-a cumpărat cireşe… pe o ploaie torenţială! Pe Cream au cuprins-o poftele! ”O să avem un nepoţel…?”

Publicat: 19/06/2017 | 19:30

Deşi afară ploua torenţial, Cream nu a rezistat tentaţiei şi s-a oprit la o tarabă amplasată pe marginea drumului, de unde şi-a cumpărat cireşe. Au cuprins-o poftele, însă este greu de crezut că este însărcinată dacă ţinem cont de silueta pe care o are. (VEZI ŞI: Claudia Pavel, pentru prima dată naturală după tratamentul de detoxificare. ”Boala începe din colon...”)

Claudia Pavel, cunoscută drept ”Cream” după numele din industria muzicală, reuşeşte să arate perfect datorită regimului de viaţă pe care îl are. Însă, de curând, pe artistă cu cuprins-o poftele. Gurile rele ar fi reacţionat imediat: “O să avem un nepoţel!”. Replica din reclamă nu pare că se potriveşte şi acum. Asta deoarece bruneta are o siluetă de invidiat. Dar asta este altă discuţie. (NU RATA, AICI: Vedetele cu posteriorul la vedere! Andreea Antonescu, Cream sau Gina Pistol sunt numai câteva dintre divele care şi-au expus bombeul)

Ce a surprins a fost, însă, faptul că vedeta s-a oprit să-şi cumpere cireşe pe o ploaie torenţială. Nu de la un supermarket sau magazin, ci de la o tarabă amplasată pe marginea drumului. Udă şi zgribulită de frig, Cream a cerut, probabil, un kilogram de cireşe, cât să-i ajungă să-şi potolească pofta. A dat să plătească, însă a sesizat că nu are bani suficienţi. O adevărată lovitură pentru cântăreaţă.

Care, aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost nevoită să se întoarcă la maşină. De unde a venit cu mai multe monezi, pe care le-a înmânat vânzătoarelor. Apoi, a luat punga cu cireşe, şi, cu zâmbetul pe buze, a intrat în maşină. Unde, probabil, a numărat secundele până a ajuns acasă. Însă, cu siguranţă, Cream nu regretă efortul pe care l-a făcut pentru a-şi cumpăra cireşe. Chiar cu riscul de a se alege cu o răceală. (CITEŞTE ŞI: Dialog ca pe centură între Cream şi un agent de la Rutieră: ”Bă, ca să-ţi plătesc amenda trebuie să mă…!”)

Claudia Pavel are un băieţel, Noah, pe care îl creşte singură după despărţirea de americanul Jeremy Lewis. Cream s-a judecat cu bărbatul pentru custodia exclusivă a copilului şi a avut câştig de cauză. Mai mult, judecătorii l-au obligat pe tatăl lui Noah la plata unei pensii lunare de întreţinere, în cotă de 25 la sută din venitul minim pe economie din America. Totodată, instanţa a decis ca Lewis să achite şi suma de 5.743 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. (VEZI ŞI: Nu o să ghiceşti niciodată cine sunt personajele din imagine! Ea este o cântăreaţă faimoasă, el…băieţelul care îi face viaţa mai frumoasă)

Citește și...