Soția lui Alin Oprea, acuzată că ar fi motivul real al rupturii. “Făcea pașii dictați de ea, crezând că…”

Publicat: 20/08/2020 | 23:38

Lovitură de teatru în cel mai recent și mai surprinzător divorț din showbiz! Soția lui Alin Oprea este acuzată de  impunerea unui regim ”dictatorial”, motiv ce ar fi provocat ruptura dintre cei doi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturisiri senzaționale.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare legate de motivul care ar fi provocat divorțul în familia „Talismanului” Alin Oprea. (CITEȘTE ȘI: LARISA, FOSTA SOȚIE A LUI ALIN OPREA, MESAJ TRANȘANT ÎN MEDIUL ONLINE! CE A SPUS DUPĂ DIVORȚ: „SĂ-L UITĂM…”)

Unul dintre apropiații cântărețului susține că soția lui Alin Oprea ar fi provocat ruptura, din cauza atitudinii ”dictatoriale” pe care ar fi avut-o. Fapt ce l-ar fi determinat pe artist să se îndepărteze cu pași mărunți de mai mulți prieteni. Iar, într-un final, divorțul dintre cei doi ar fi fost inevitabil.

Apropiații artistului afirmă și că Larisa i-ar fi impus, de-a lungul timpul, extrem de multe lucruri soțului ei. Mai multe, ea ar fi provocat chiar destrămarea trupei Talisman. (NU RATA: EA ESTE MOTIVUL DIVORȚULUI LUI ALIN OPREA DE LA TALISMAN?!)

”Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, ne-a mărturisit un apropiat al lui Alin Oprea.

Alin Oprea și Larisa Uță s-au despărțit după 22 de ani de căsnicie

S-a rupt total de familie?!

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și soția lui și-au spus ”Adio!”. Se pare că artistul a rupt orice legătură cu Larisa și copiii lui, după ce s-ar fi aflat de relația sa cu soția unui afacerist din Cluj. Recent, în familia artistului au avut loc două evenimente importante, însă Alin Oprea nu a fost prezent. Pe 1 și 2 august au fost zilele de naștere ale celor doi copii pe care îi are cu Larisa Uță. Băiatul lui, Adi, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fiica lui, Melissa și-a sărbătorit majoratul. (DETALII AICI)

Alin Oprea, de la Talisman

Trupa Talisman s-a destrămat în 2006

Solistul a debutat alături de Tavi Colen pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său, Alin. (VEZI ȘI: DUPĂ 23 DE ANI CU PLETE, ALIN OPREA S-A TUNS SCURT. CUM ARATĂ ARTISTUL ACUM)

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen motivele care au dus la destrămarea trupei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.