Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, mesaj tranșant în mediul online! Ce a spus după divorț: „Să-l uităm…”

Autor:
Publicat: 10/08/2020 | 10:46
Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, mesaj tranșant în mediul online! Ce a spus după divorț: „Să-l uităm…”

Un alt cuplu din showbiz a ajuns în pragul divorțului. Este vorba despre Alin Oprea (ex-Talisman) și partenera acestuia, Larisa. Cei doi și-au spus adio recent, iar separarea pare definitivă.

După 22 de ani de relație, Alin Oprea și Larisa au decis să pună capăt relației lor. Cei doi urmează să ajungă la notar la finalul lunii august pentru a definitiva divorțul. Se pare că motivul din spatele acestei rupturi a fost faptul că Alin și-a găsit o altă parteneră. (CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA (EX-TALISMAN) S-A RUPT TOTAL DE FAMILIE! COPIII ÎL RENEAGĂ!)

Cei doi locuiesc de ceva vreme separați. De trei ani, Larisa s-a mutat la Londra împreună cu cei doi copii. Iar acest lucru pare că a acționat în defavoarea relației lor. Distanța le-a erodat căsnicia, mai mult Alin găsindu-și alinarea în brațele unei alte femei.

După ce adevărul a ieșit la iveală Larisa a lăsat un mesaj tranșat în mediul online, care sugerează clar că nu se mai poate pune problema de o împăcare. Recent, la una dintre postările Larise un internaut a lăsat un comentariu care a determinat-o pe Larisa să dezvăluie ce simte.

 „Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin”, este comentariul lăsat de o persoană. Acest mesaj a fost contracarat de Larisa imediat, care s-a arătat extrem de dură.

„Să-l uităm!”, a fost replica acidă a Larisei. Aceasta nu a lăsat loc de interpretări, iar mesajul ei a fost clar. Este evident că nu se mai gândește la o împăcare și ruptura este definitivă.

Alin Oprea și-a înșelat soția

Conform unor surse apropiate ale cuplului, se pare că motivul pentru care Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț este dat de faptul că artistul și-a găsit o altă parteneră de viață și asta de ceva timp. (VEZI ȘI: CUM AR FI “DEPISTAT-O” SOȚIA LUI ALIN OPREA PE IUBITA PATROANĂ DE VIDEOCHAT. S-A FOTOGRAFIAT LA EI ÎN CASĂ ȘI…)

„De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru.

Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!”, au spus apropiații, potrivit click.ro