Cum ar fi “depistat-o” soția lui Alin Oprea pe iubita patroană de videochat. S-a fotografiat la ei în casă și…

Publicat: 15/07/2020 | 23:36

Apar noi detalii incredibile despre divorțul fostului membru al formației „Talisman”. Relația interzisă a lui Alin Oprea ar fi ieșit la iveală după ce iubita artistului s-ar fi fotografiat chiar în casa acestuia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte suprinzătoare legate de cel mai nou divorț din showbiz. După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea (ex-Talisman) s-a despărțit de Larisa, femeia care i-a dăruit doi moștenitori. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE MOTIVUL DIVORȚULUI LUI ALIN OPREA DE LA TALISMAN?!)

Mesaje codificate

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, relația interzisă a fostului Talisman cu soția renumitului afacerist din Cluj a ieșit la iveală după ce, în mod surprinzător, iubita artistului ”a scăpat” în mediul online o fotografie pe care și-a făcut-o chiar în căminul conjugal al cântărețului. Iar soția lui Alin ar fi recunoscut imediat decorul. Mai mult decât atât, se pare că tânăra își făcuse un obicei din a posta diferite poze, pe rețele de socializare, în care făcea referire la relația cu Alin Oprea. Aceasta ar fi folosit în diferite postări un ”limbaj codificat, ”A” și ”O”, la mijlocul unor cuvinte din descriere.

”L-a transformat radical. Duce spre un cocalar-manelist. După ce a cunoscut-o, Alin și-a schimbat stilul vestimentar. A început să poarte pantaloni de piele cu pantofi de lac, maletă și lanț peste”, ne-au declarat apropiații artistului.

Din câte se pare, relația fostului Talisman cu soția  cunoscutului afacerist din Cluj ar fi debutat în urmă cu aproximativ patru ani. Sursele noastre suțin că iubita cântărețului ar fi ținut să facă public, pe o rețea de socializare, un mesaj extrem de controversat. (VEZI ȘI: ALIN OPREA, PRIMA APARIŢIE TV CU SOŢIA ŞI FIICA DUPĂ CE ACESTEA S-AU MUTAT LA LONDRA! CUM AU FOST PRIMELE LUNI DE IUBIRE LA DISTANŢĂ)

În luna noiembrie a anului 2016, a publicat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj din care reiese că și-a găsit marea dragoste.”Când cauți cu adevărat fericirea, Universul te ajută din tOAte părțile”

Alin Oprea alături de femeia cu care ar avea o relație interzisă

Afacere controversată

Iubita măritată a lui Alin Oprea se pare că ar fi deprins spiritul întreprinzător de la fostul partener de viață, cu care are doi copii. Conform unor surse din anturajul acesteia, femeia ar fi pus bazele unei afaceri care nu ar fi privită chiar de toată lumea cu ochi buni. Mai exact, ar conduce un studio de videochat. (NU RATA: TALISMAN S-A „REUNIT” PENTRU CATEVA MOMENTE! ALIN OPREA, DESPRE FOSTUL SAU COLEG DE TRUPA: „NU SUNT FAN FUEGO… ADICA TAVI COLEN”)

Iubita măritată a lui Alin Oprea s-ar fi fotografiat chiar în casa artistului

Trupa Talisman, destrămată în urmă cu 15 ani

Trupa Talisman s-a înființat în 1996 și i-a avut ca interpreți pe Alin Oprea și Tavi Colen. Iar cu melodia ”Atât de singur” cei doi dădeau lovitura. În 2006, artiștii au rupt colaborarea. Tavi a luat atunci decizia de a se retrage. Avea să-i aducă reproșuri colegului său, Alin. 

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care, din păcate, nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen motivele care ar fi condus la destrămarea trupei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.