Ea este motivul divorțului lui Alin Oprea de la Talisman?!

Publicat: 14/07/2020 | 23:39

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și soția lui, Larisa, și-ar fi spus ”Adio”. Noi detalii incredibile despre motivele care ar fi dus la despărțirea momentului în showbiz au ieșit acum la iveală. Potrivit unor informații sosite pe celebra adresă pont@cancan.ro, fostul „Talisman” și-ar fi „tradus” partenera de viață cu soția unui renumit afacerist. 

Pe adresa pont@cancan.ro, am primit detalii și imagini uluitoare legate de cel mai recent și mai surprinzător divorț din showbiz. Așa cum v-am dezvăluit, în urmă cu doar câteva zile, de aproximativ două luni, Alin Oprea și femeia care i-a stat alături de 22 de ani și cu care are doi copii ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Dovada rupturii dintre cei doi este extrem de vizibilă pe pagina de socializare a Larisei, acolo unde ea figurează cu numele de fată, Uță, la care ar fi revenit. Mai mult, la capitolul relație este trecută „Singură”. (CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA, PRIMA APARIŢIE TV CU SOŢIA ŞI FIICA DUPĂ CE ACESTEA S-AU MUTAT LA LONDRA! CUM AU FOST PRIMELE LUNI DE IUBIRE LA DISTANŢĂ)

Care ar fi fost motivul rupturii

Conform informațiilor care ne-au parvenit, motivul despărțirii se pare că ar fi fost infidelitatea fostului component al trupei Talisman. Alin Oprea și-ar fi „tradus” soția, iar acest lucru l-ar fi costat extrem de scump… divorțul. Din câte se pare, artistul ar fi avut o relație interzisă cu soția unui renumit afacerist din Cluj.

Pe lângă faptul că cei doi par să împărtășească aceleași sentimente, atât Alin Oprea, cât și presupusa lui iubită mai au un lucru în comun. Aceștia au câte doi copii. Cântărețul are doi moștenitori din mariajul de 22 de ani cu Larisa, Melissa și Adrian, iar focoasa brunetă e și ea mamă „la dublu”. Aceasta oferindu-i doi moștenitori vestitului afacerist din Cluj. (NU RATA: DUPĂ 23 DE ANI CU PLETE, ALIN OPREA S-A TUNS SCURT. CUM ARATĂ ARTISTUL ACUM)

Alin Oprea alături de presupusa iubită

Trupa Talisman s-a destrămat acum 15 ani

Trupa Talisman s-a înființat în 1996 și i-a avut ca interpreți pe Alin Oprea și Tavi Colen. Iar cu melodia ”Atât de singur” cei doi dădeau lovitura. În 2006, artiștii au rupt colaborarea. Tavi a luat atunci decizia de a se retrage. Avea să-i aducă reproșuri colegului său, Alin. 

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care, din păcate, nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen motivele care ar fi condus la destrămarea trupei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.