Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Soția lui Alin Oprea, devastată de durere! Medana a pierdut o ființă dragă: ”M-a învățat lecții valoroase”

Soția lui Alin Oprea, devastată de durere! Medana a pierdut o ființă dragă: ”M-a învățat lecții valoroase”

De: Irina Vlad 22/05/2024 | 22:45
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere! Medana a pierdut o ființă dragă: ”M-a învățat lecții valoroase”
Alin Oprea și Medana, un cuplu fericit (Foto: Facebook)

Soția lui Alin Oprea trece printr-o perioadă delicată după ce și-a luat definitiv rămas bun de la cățelușa ei. Angy, patrupedul pe care Medana l-a salvat de pe stradă, a murit în urmă cu doar câteva zile, însă nici acum partenera artistului nu își revine din șocul suferit, durere pe care doar iubitorii de  necuvântătoarea o pot înțelege. 

Au trecut 5 zile de când Medana a simțit cât de dureroasă este pierderea propriului animal de companie. Este vorba despre Angy, cățelușa pe care a salvat-o de pe stradă – după ce a fost călcată de o mașină – și care a avut grijă de ea ca de propriul copil. Fiind plecată de acasă și din oraș, soția artistului a făcut tot posibilul să fie alături de patruped în ultimele sale clipe din viață, însă cățelușa a murit cu puțin timp înainte ca ea să ajungă acasă.

„Cățelușa noastră Angy a plecat în raiul cățeilor. A lăsat o durere imensă care poate fi înțeleasă doar de iubitorii de necuvântătoare. Cățelușa salvată de pe stradă, lovită de o mașină, era cu ambele membre din față rupte când am văzut-o prima oară și care cu siguranță în câteva ore ar fi decedat. Am crezut că este moartă, dar când Hugo, primul cățel al familiei s-a apropiat de ea, a început să latre.

Am reușit să o salvez atunci și de alte câteva ori însă de data aceasta nu am mai putut face nimic. A avut o viață foarte dură pe străzi. Bucuria mea cea mai mare este faptul că am reușit să îi ofer iubire, să știe și ea ce înseamnă o casă, căldură și un pat al ei. În ziua când a decedat am avut două emisiuni la București, iar a doua zi urma să plecăm la Constanța pentru câteva zile”, a povestit Medana.

Medana nu își revine după moartea cățelușei sale/ sursă foto: Facebook

Citește și: ALIN OPREA A DEZVĂLUIT ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE S-A CERTAT CU TAVI COLEN. CE SPUNE DESPRE FOSTUL SĂU COLEG. „M-A ÎNJUNGHIAT”

Medana, soția lui Alin Oprea, nu poate trece peste pierderea cățelușei sale

Soția lui Alin Oprea a mărturisit că și-a dorit enorm să-i fie alături înainte de a închide ochii, însă nu totul a depins de ea. În urmă cu doi ani, Medana a salvat-o pe Angy de pe stradă, a vindecat-o, i-a îngrijit rănile, a avut grijă de ea și i-a oferit o nouă șansă la viață. Într-o perioadă scurtă de timp, patrupedul a devenit parte din familie – un nou membru iubit și răsfățat. Resemnată și cu sufletul încărcat de durere, Medana este mândră că a reușit – timp de trei ani – să-i ofere cățelușei sale iubirea necondiționată de care avea atât de multă nevoie.

„Nu am mai avut stare să rămân pentru că am simțit că Angy a mea va părăsi această lume. Alin mi-a cumpărat bilet de avion știind cât de mult înseamnă cățelușa aceasta pentru mine. Seara m-am întors înapoi la Cluj, dar din păcate lipsa de profesionalism a companiei aeriane cu care am călătorit i-a facut să aibă o întârziere de o oră. 

Exact în acea oră cățelușa mea s-a stins din viață. Am dus-o la incinerat la Arad a doua zi, unde am avut un moment extrem de dureros când mi-am luat definitiv rămas bun de la ea. Cățelușa aceasta m-a învățat lecții extrem de valoroase pe care nu aș fi reușit să le învăț de la nici un om. Puterea de dăruire și de sacrificiu le-am învățat datorită ei”, ne-a mai declarat Medana, pentru Click.ro.

Medana și Alin Oprea/ sursă foto: Facebook

La rândul său, Alin Oprea a încercat să-i fie alături soției sale. Știind ce impact puternic a avut cățelușa în viața Medanei, artistul a încercat să-i aline sufletul și o susțină emoțional, susținere fără de care recunoaște că nu știe cum ar fi putut trece peste o așa mare durere.

„Alin a fost alături de mine și a venit acasă într-un suflet, știind cât de afectată sunt. Mi-a trimis un mesaj atât de emoționat care m-a făcut să plâng. Am primit atât de multe mesaje frumoase din partea nașilor și din partea oamenilor care au trecut rândul lor prin așa ceva și țin să le mulțumesc pe această cale.

Trecerea în neființă a acestei cățelușe m-a făcut să înțeleg cât de important este să prețuiești fiecare clipă cu sufletele dragi pentru că azi este o certitudine dar mâine nu știm ce va fi. Am înțeles cât de importantă este răbdarea, loialitatea, compasiunea și dăruirea pentru oamenii pe care îi iubești. Iubirea și tandrețea schimbă vieți, formează caractere și vindecă sufletele rănite”, a adăugat soția lui Alin Oprea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7 = 7
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva diferit ...”
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru F-16. Moscova apelează la „Prometeu”
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe net clienţii români
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că e sățios și e o bombă de proteine
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că...
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui Columbeanu s-a făcut ditamai domnișoara, e foarte frumoasă și îi seamănă leit lui
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Condiţiile de pace ale lui Putin, criticate la summitul de pace din Elveţia. Giorgia Meloni: „Planul de pace al lui Putin sugerează că Ucraina trebuie să se retragă din Ucraina”
Condiţiile de pace ale lui Putin, criticate la summitul de pace din Elveţia. Giorgia Meloni:...
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în...
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A început să miște, iar oamenii au luat-o la fugă
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație...
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta medie a populației feminine e mai mare decât a celei masculine
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta...
Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari! Cele 6 zodii pe care le așteaptă schimbări importante în următoarele 2 săptămâni
Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari! Cele 6 zodii pe care le așteaptă schimbări...
×