Acasă » Video » Soțul Roxanei Vancea are fobie de verighetă, dar ea l-a convins să nu mai amâne momentul… Nuntă „cu circuit închis”!

Soțul Roxanei Vancea are fobie de verighetă, dar ea l-a convins să nu mai amâne momentul… Nuntă „cu circuit închis”!

De: Loriana Dasoveanu 26/02/2024 | 23:40

Roxana Vancea și Dragoș Paiu numără zilele până când vor spune marele „Da” și în fața lui Dumnezeu. Cei doi sunt căsătoriți civil din anul 2019, însă nu au apucat până acum să se cunune și religios. Pandemia și nașterea copilului le-au dat planurile peste cap, însă au reușit într-un final să pună totul la punct pentru mult așteptata nuntă. CANCAN.RO are, ca de obicei, toate detaliile cu privire la marele eveniment. Roxana Vancea și Dragoș au oferit un interviu exclusiv în care au dezvăluit cum decurg pregătirile pe ultima sută de metri, dar și ce fobie are antrenorul. 

Roxana Vancea și Dragoș au oferit un interviu exclusiv în care au dezvăluit toate detaliile marelui eveniment. CANCAN.RO i-a însoțit în momentele în care au ales verighetele. Restul detaliilor sunt deja puse la punct, căci timpul se scurge rapid și imediat vine nunta. Și, să știți că alegerea nu a fost chiar ușoară, căci soțul Roxanei are fobie de… metale, nu de verighetă. 🙂

„Mai avem să punem la punct verighetele, să le alegem. Am rezolvat cu totul în rest, avem locația, avem nașii, costumele, doar verighetele mai trebuie. Eu vreau ceva care să se potrivească cu inelul, din aur alb și cu diamante. Dragoș vrea ceva cât mai simplu pentru că el are o fobie de metale, nu suportă nimic”,  a dezvăluit Roxana Vancea.

„Pe viitor vom tatua verigheta!”

Ei, și cum s-a nimerit ca Dragoș să aibă fobie de metale, Roxana, fată ingenioasă, a venit repede cu soluția. „Probabil că pe viitor o vom tatua. Tatuăm o linie, un x, să se știe acolo că este locul verighetei.  El nu are tatuaje, dar facem”, spune ea.

„Îmi tremură mâna. Ea va trebui să-mi pună inelul, bănuiesc. Când mi l-ai pus pe cel de logodnă, nu a fost la fel?! Și tot am tremurat. Este groaznic, dacă ai vreo fobie, să știi că eu așa simt. Am fobie de metale, nu de inel, verighetă sau nuntă pentru că eu am venit cu ideea”,  susține ferm Dragoș pentru CANCAN.RO.

Roxana Vancea și Dragoș își aleg verighetele pentru cununie
Roxana Vancea și Dragoș își aleg verighetele pentru cununie

( CITEȘTE ȘI: ROXANA VANCEA S-A DEZBRĂCAT DE SECRETE ÎN CEL MAI SINCER INTERVIU, PENTRU CANCAN.RO! MAI ARE TIMP VEDETA DE SOȚUL EI? + CINE I-A DAT LUMEA PESTE CAP )

Ce biserică au ales Roxana Vancea și Dragoș pentru cununia religioasă: „Este foarte frumoasă!”

Cu toate că vor să fie foarte discreți în privința marelui eveniment din viața lor, noi am ciulit urechile și am aflat unde va avea loc slujba. Roxana și Dragoș au mers pe mâna nașei lor care a ales un lăcaș de cult ce are o însemnătate aparte pentru ei. Este vorba despre Biserica Sfântul Ciprian. Cununia religioasă va avea loc în martie, deci mai este foarte puțin timp până când cei doi își vor jura iubire în fața lui Dumnezeu.

„Nașii au ales, este biserica unde nașa și-a botezat primul copil și a ales ea. Este o biserică foarte frumoasă. Cununia religioasă este cea mai importantă parte a nunții, un act nu ne ține. Eu am rupt de două ori certificatul de căsătorie de când suntem căsătoriți. Acum l-a băgat în seif ca să nu-l mai pot rupe când mă enervez. Când mă enervez, cășun pe certificatul acela”, a declarat Roxana Vancea pentru CANCAN.RO. 

Roxana Vancea și Dragoș au făcut cununia civilă în 2019
Roxana Vancea și Dragoș au făcut cununia civilă în 2019

Roxana Vancea și-a ales o rochie atipică: „O dată sunt mireasă!”

Cu toate că se află în lumina reflectoarelor de mulți ani, Roxana Vancea este o persoană destul de discretă. Discretă își dorește să fie și cununia religioasă, așa că cei doi vor avea aproximativ 30 de persoane care le vor fi alături. După cununia din biserică, mirii, nașii și invitații vor continua petrecerea la restaurant Casa Românească. Așa cum spuneau, cei doi au totul deja pus la punct, iar viitoarea miresică ne-a dezvăluit și cum va arăta rochia.

 „Rochia este așa de prințesică, de Tinkerbell, de zână. Am spus că o dată sunt mireasă și atunci trebuie să fie așa cum trebuie” a spus Roxana.

Roxana a ales o rochie de mireasă tip prințesă
Roxana a ales o rochie de mireasă tip prințesă

( VEZI ȘI: ROXANA VANCEA S-A „RĂZBUNAT” PE SOȚ ȘI A RUPT CERTIFICATUL DE CĂSĂTORIE: „M-AM CERTAT CU EL”)

Vedeta și soțul ei, Dragoș, se spovedesc înainte de nuntă: „Îmi este frică de ea”

Prezentă la un târg de nunți, am putut observa că Roxana arată foarte bine în rochiile pe care le-a probat, așa că suntem convinși că va străluci și în ziua cea mare. Doar că, gurile rele spun că vedeta ar fi îngrijorător de slabă. Iată cum le-a răspuns.

„Lumea care îmi spune că sunt slabă trebuie să își ia un Zian și un Milan acasă și atunci o să înțeleagă de ce sunt eu atât de slabă. Eu am doi copii foarte activi și nu am cum să pun pe mine când ei mă țin în formă. Dar să știi că le mănânc dulciurile, le spun că nu sunt bune pentru ei că fac carii, să mi le lase mie. Mănânc absolut orice, dar nu se pune”, spune Roxana pentru CANCAN.RO.

„Mănâncă pe furiș față de ei. Nu, de mine nu se ferește. A avut mai la început treaba asta să se ferească de mine. Era în pregătire și oprea pe dreapta la gogoașa și băga două, trei gogoși. Mi-a recunoscut după un an”, o completează Dragoș.

]ntrebat dacă a mințit-o cu ceva pe soția lui, Dragoș nu a avut cale de scăpare: Mergem la spovedit săptămâna viitoare. Dacă am făcut-o , nu am făcut-o cu un scop anume. Mie oricum îmi este teamă de ea că este olteancă” , a glumit acesta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....