Acasă » Exclusiv » Roxana Vancea s-a dezbrăcat de secrete în cel mai sincer interviu, pentru CANCAN.RO! Mai are timp vedeta de soțul ei? + Cine i-a dat lumea peste cap

Roxana Vancea s-a dezbrăcat de secrete în cel mai sincer interviu, pentru CANCAN.RO! Mai are timp vedeta de soțul ei? + Cine i-a dat lumea peste cap

De: Mihaela Cazacu 25/12/2022 | 18:00

Roxana Vancea (32 de ani), fosta asistentă tv, a oferit în exclusivitate un interviu pentru CANCAN.RO. Vedeta ne-a pus la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Cum decurg lucrurile de când i s-a mărit familia și ce spune despre întoarcerea în televiziune.

Viața s-a schimbat radical pentru Roxana Vancea, una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Bruneta a renunțat la cariera în televiziune și și-a întemeiat o familie cu Dragoș Paiu, bărbatul alături de care trăiește cele mai sincere și mai frumoase sentimente de iubire. Din relația lor a rezultat Zian, băiețelul i-a schimbat viața fostei asistente.

Înainte de a aduce pe lume un copil, Roxana Vancea a cunoscut iubirea sinceră și sentimentul de mamă atunci când l-a întâlnit pe Milan, băiețelul soțului ei. În cadrul unui interviu sincer și transparent pe care Roxana Vancea l-a oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, noi vă punem la dispoziție ultimele noutăți din viața vedetei.

(CITEȘTE ȘI: CE VISA ROXANA VANCEA SĂ DEVINĂ. O PRIETENĂ I-A DAT PLANUL PESTE CAP)

Roxana Vancea, interviu sincer despre viața personală și o posibilă revenire pe micile ecrane

Roxana Vancea nu mai are nevoie de nicio prezentare. O parte din viața sa personală este expusă pe rețelele de socializare. Cele mai dese postări le înfățișează pe cele două minuni din viața ei: Zian și Milan. Mamă pentru amândoi, vedeta se simte o femeie împlintă cu familia pe care o are.

Ce s-a schimbat însă pentru Roxana Vancea de când l-a adus pe lume pe Zian, dar și cât de mult a ajutat-o experiența cu Milan ne-a povestit chiar ea, în exclusivitate.

Roxana Vancea și familie ei. Sursă foto: Instagram

CANCAN.ROCum e viața cu doi copii? Ce s-a schimbat din momentul în care Zian a venit pe lume?

ROXANA: S-a schimbat tot. Toate prioritățile, toată rutina mea, tot. E greu, dar și foarte frumos. Amândoi sunt destul de cuminți și astfel îmi ușurează din muncă.

CANCAN.RO: Te-ai retras din televiziune și ți-ai dedicat timpul sportului și familiei. Te-ai gândit să revii pe micile ecrane?

ROXANA: Momentan mi-ar fi imposibil, dar pe viitor mi-ar plăcea.

CANCAN.RO: Milan este extrem de grijuliu cu frățiorul lui. Cum ai reușit să gestionezi relația dintre ei, pentru a nu interveni sentimentele de gelozie?

ROXANA: Da. Milan e un copil tare cuminte și bun. Îl iubește mult pe Zian și chiar are grijă de el. E dornic să îl îmbrace, să se joace cu el. Faptul că am primit ajutorul mamei m-a ajutat și să mă pot ocupa în continuare de Milan, ca să nu se simtă dat la o parte.

Asta am făcut și toată sarcina. La cât am citit, cred că puteam să nasc singură (n.r râde). Sunt mai atentă la cum mă comport, pentru că cei mici copiază tot și vreau să fiu un exemplu sănătos pentru ei, cam atât.

(VEZI ȘI: CUM A „ÎNVINS” ROXANA VANCEA CÂNTARUL, LA 7 ZILE DE LA NAȘTERE)

CANCAN.RO: Te-a ajutat experiența cu Milan în creșterea lui Zian?

ROXANA: M-a ajutat să fiu mai relaxată. Cu bebe am trăit foarte multe experiențe noi. Milan avea un an jumătate aproape când l-am cunoscut pe Dragoș, a fost mult mai ușor.

Cum decurge acum relația Roxanei Vancea cu Dragoș, soțul său

În majoritatea cuplurilor, viața li se schimbă radical după ce devin părinți. Cu o sinceritate debordantă așa cum deja ne-a obișnuit, Roxana Vancea a spus adevărul despre schimbările care s-au produs în căsnicia sa.

Vedeta a recunoscut că nu mai are atât de mult timp liber pentru a-l petrece cu soțul său, însă pun la cale foarte multe planuri de viitor.

Roxana Vancea și Dragoș, soțul ei. Sursă foto: social media

CANCAN.RO: Cum decurge relația cu Dragoș, soțul tău? Este implicat în activitățile zilnice? S-a schimbat ceva între voi, de când vi s-a mărit familia?

ROXANA: Avem o relație destul de normală. El petrece destul de mult timp în sală, iar când vine acasă, cu cei mici. S-au schimbat destule, pentru că nu-mi mai permite timpul să fac tot ce făceam înainte. Nu mai putem merge la sală împreună, la filme etc. În rest, avem aceleași activități ca înainte.

CANCAN.RO: Ținând cont de faptul că cei mici necesită mai multă atenție, ție și lui Dragoș vă mai rămâne timp pentru voi, pentru intimitatea voastră?

ROXANA: Nu prea. Dar facem planuri toată ziua. Planuri sunt, timp ne mai trebuie.

Roxana Vancea, adevărul despre depresia postnatală

Vedeta a mărturisit că, după ce a devenit mamă, și-a schimbat total perspectiva asupra vieții. Roxana Vancea a făcut din cei mici o prioritate. De asemenea, ea are grijă să se documenteze cât mai mult despre cum să le ofere celor doi băieți o creștere armonioasă. Cât despre depresia postnatală, Roxana Vancea a avut norocul de a nu se confrunta cu o astfel de afecțiune.

CANCAN.RO: Se spune că, odată ce femeile devin mame, privesc viața cu alți ochi. Cum te-a schimbat pe tine, ca femeie, rolul de mamă?

ROXANA: Am făcut din copiii mei o prioritate. Pe Milan îl împart cu mama lui, însă Zian nu stat mai mult de 3 ore legate fără mine. Sunt mereu dornică să citesc, să mă documentez despre creșterea armonioasă a copiilor, despre sănătatea lor, despre orice ține de copiii.

Roxana Vancea nu s-a confruntat cu depresia postnatală, după ce l-a născut pe Zian. Sursă foto: Instagram

CANCAN.RO: Te-ai confruntat cu depresia postnatală? Este o afecțiune des întâlnită în rândul mămicilor.

ROXANA: Din fericire, nu. Cred că hormonal m-am reglat destul de repede. Deși alăptez și multe femei nu au menstruație până termină cu alăptatul, la mine e normală și treaba asta. Plus că eu cred că mămicile care intră în depresie, nu sunt mulțumite nici cum s-a schimbat corpul lor după naștere. Sunt epuizate de la nopți nedormite, nu au ajutor poate sau pur și simplu sunt hormonii.

Eu sunt mai slabă decat eram înainte să fiu gravidă. Nu sunt nemulțumită de corpul meu, am avut ajutorul mamei mereu, bebe e destul de ok, nu m-a epuizat nopțile. A fost o perioadă cu colicii mai nasoală, în rest, el e chiar ok.

(VEZI AICI ȘI: CUM ARATĂ ROXANA VANCEA, LA UN AN DUPĂ CE L-A ADUS PE LUME PE ZIAN. CE TRANSFORMARE A SUFERIT SILUETA BRUNETEI)

,,Aș șterge toate momentele în care copiii au fost bolnavi”

Au mai rămas doar câteva zile până când anul 2022 va deveni istorie. Pentru noi a fost important să aflăm ce planuri are Roxana Vancea pentru sărbătorile din acest an, dar și ce ar șterge cu buretele, dacă ar putea.

Momentele pe care Roxana Vancea ar vrea să le dea uitării. Sursă foto: social media

CANCAN.RO: Ce planuri aveți pentru sărbătorile din acest an? Este vreun episod neplăcut din viața ta pe care ai vrea să-l ștergi cu buretele?

ROXANA: De sărbători rămânem la Novaci, la părinții mei. De Crăciun. E zăpadă și foarte frumos. De Revelion acasă, la București. Bebe la 20:30 doarme, așa că e greu să plec undeva cu el. Aș șterge toate momentele în care copiii au fost bolnavi, pentru că eu le-am simțit ca pe niște coșmaruri. În rest, nimic.

CANCAN.RO: Ce ți-ai propus pentru anul 2023, ce așteptări ai?

ROXANA: Vreau să călătoresc cu copiii și cu Dragoș. Să-l duc și pe Zian peste tot. Vreau să îmi fac timp pentru sport.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...