Spectacol de cinci stele în Arsenal – Chelsea, 2-2!

Publicat: 04/01/2018 | 08:00
Spectacol de cinci stele în Arsenal – Chelsea, 2-2!

Arsenal şi Chelsea au oferit un meci senzaţional în ultimul meci al rundei a XXII-a disputat pe „Emirates” în faţa a aproximativ 60.000 de spectatori. Cele două rivale din Londra au încheiat nedecis, scor 2-2 (0-0) la capătul unuia dintre cele mai frumoase partide ale acestui sezon din Premier League. 

După o primă repriză terminată nedecis, 0-0, dar cu ocazii rarisime de ambele părţi, o repriză în care cei doi goalkeeperi, Cech şi Courtois au făcut adevărate minuni în poarta formaţiilor lor, cele două echipe au reuşit să găsească în cele din urmă drumul spre gol în al doilea mitan, fiecare punctând de câte două ori în poarta adversă.

Arsenal a deschis scorul în minutul 63 prin Wilshare. Elevii lui Conte nu au acuzat şocul şi au reuşit să revină în meci prin Hazard care a marcat de la punctul cu var în minutul 67. Chelsea a preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 84 graţie unui gol marcat de Alonso însă Bellerin, cel care a produs penalty-ul din minutul 67 a salvat un punct, egalând în al doilea minut de prelungire. Chelsea a avut şansa de a pleca cu toate cele trei puncte puse în joc însă şutul lui Zappacosta a lovit transversala. S-a terminat 2-2, iar Chelsea a ratat astfel şansa de a urca din nou pe locul 2 în clasament. Formaţia lui Conte se află pe locul 3 cu 46 de puncte, cu unul mai puţin decât United care se află pe locul 2. În schimb, Arsenal se află pe locul 6 cu 39 de puncte.

                       

Cristi P. 

Citește și...