Spectacol total în Cupa Ligii din Franţa! Rezultatele complete ale 16-imilor de finală!

Publicat: 26/10/2017 | 14:04
Spectacol total în Cupa Ligii din Franţa! Rezultatele complete ale 16-imilor de finală!

Spectacol total în 16-imile de finală ale Cupei Ligii din Franţa. Lille şi Valenciennes au oferit un meci de zile mari în această fază a competiţiei. După timpul regulamentar de joc, cele două echipe erau la egalitate, 2-2. Beniza a dechis scorul pentru Lille în minutul 14 însă Pierre-Charles a reuşit să restabilească  egalitatea în minutul 44. 

Lille a revenit în avantaj printr-un gol marcat în minutul 74 de Ponce însă oaspeţii aveau să ducă meciul în prelungiri punctând în minutul 90 prin Mothiba.

A fost nevoie de executarea a şapte serii de lovituri de la 11 metri, până la urmă cei de la Lille reuşind să se califice cu 5-4.

Tot la penalty-uri s-a decis şi meciul dintre Strasbourg şi Saint-Etienne. Bankonen a deschis scorul pentru gazde în minutul 36 însă Hernani a reuşit să restabilească egalitatea cu un gol marcat cu şase minute înainte de fluierul final al întâlniri, ajungându-se la penalty-uri.

Gazdele au avut nervii mai tari reuşind să se califice în optimi cu scorul de 5-4, singurul penalty ratat fiind cel al lui  Hamouma de la Saint-Etienne.

În optimi s-au calificat şi cei de la Rennes care au câştigat în deplasare pe terenul lui Dijon cu 2-1, rezultat care s-a înregistrat şi în victoria formaţiei Amiens pe terenul celor de la Troyes.

 

Iată rezultatele 16-imilor de finală ale Cupei Ligii      

Guingamp- Montpellier 0-2

Lorient- Caen 0-1

Lille- Valenciennes 7-6 d.pen.    

Dijon-  Rennes 1-2

Troyes-  Amiens 1-2

Metz-  Red Star 1-0

Strasbourg-  Saint Etienne 6-5

Angers – Nancy 3-2

Toulouse – Clermont 4-2

Tours – Nantes 3-1

Cristi P. 

 

                     

Citește și...