Atacantul-problemă al lui ”Tata Puiu” a comis-o. L-am prins ”în flagrant” la şaormerie în miez de noapte!

Publicat: 07/04/2016 | 23:00
Atacantul-problemă al lui ”Tata Puiu” a comis-o. L-am prins ”în flagrant” la şaormerie în miez de noapte!

Dacă în trecut fotbaliştii de la echipa naţională a României erau faimoşi pentru rezultatele pe teren, mulţi dintre cei din generaţia actuală par să fie recunoscuţi mai degrabă pentru rezultatele la... bufet.

Fanii spun despre Budescu şi Alibec că depăşesc mai des gabaritul admis de nea Puiu decât o fac cu adversarii din teren. Dacă primul este poreclit “Sărmăluţă”, Mircea Sandu spunea despre cel de-al doilea: “Domnul Alibec, marele fotbalist Alibec, pe a cărui mamă am sunat-o să-i zic să-l oprească de la ciocolată…”.

După plecarea lui “Sărmăluţă” Budescu, a rămas “Regele Ciocolatei” Alibec. Vorba aceea: nu merge o masă copioasă fără un desert îndestulător. Însă, imaginile primite de redacţia Cancan.ro o să îi dezamăgească pe fanii fotbalistului, care vor fi obligaţi să îi schimbe porecla în „Regele Şaormei”.

Se ascunde de nea Puiu, dar Denis Alibec nu poate renunţa la iubirea sa: şaorma!
Se ascunde de nea Puiu, dar Denis Alibec nu poate renunţa la iubirea sa: şaorma!

În toiul nopţii, ca să fie sigur că nu-l va observa nimeni cum fentează cântarul, Denis aştepta nerăbdător una cu “de toate”. Suntem siguri că lui nea Puiu îi va cădea vestea aceasta la fel de greu la stomac precum o şaorma înghitiţă cu prea multă poftă de jucătorii săi.

După ce a promis că se face băiat cuminte şi că slăbeşte, fiind chiar lăudat că a ajuns la “doar” 88 kilograme de talent constănţean, Alibec a “întors-o ca la Ploieşti”. Expresia I se potriveşte mai ceva ca lipia pe carne, pentru că fix în Ploieşti a şi fost surprins momentul.

După ce nea Puiu anunţase că “Pe Alibec îl aştept să dea două-trei kilograme jos”, probabil acum va trebui să aducă pe teren o iconiţă şi o rugăciune despre cumpătare pentru neastâmpăratul constănţean care pare să fie uns cu toate… sosurile. S-ar părea că Denis Alibec este pe cale să se transforme în AliBaba, după ce l-a “dat” pe nea “Puiu” pe carnea de miel.

(Georgiana Laciu)

Citește și...