DANIEL PRODAN aprimit o lovitură „la temelie“ chiar de la familia unui foarte bun prieten! Suma pe care a pierdut-o astfel e colosală!

Publicat: 24/11/2016 | 18:19
DANIEL PRODAN aprimit o lovitură „la temelie“ chiar de la familia unui foarte bun prieten! Suma pe care a pierdut-o astfel e colosală!

Fostul mare internaţional Daniel Prodan, în vârstă de numai 44 de ani, a decedat acum o săptămână, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infarct.

Pe lângă scandalul cu Răzvan Burleanu, Daniel Prodan a fost extrem de dezamăgit de comportamentul unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Anton Doboş, cu care a împărţit camera de cantonament la Steaua şi la echipa naţională. După ce Doboş a suferit acel teribil accident de circulaţie, în anul 2008, soţia acestuia, Georgiana, i-a cerut împrumut lui Prodan o sumă importantă de bani, 40.000 de euro, conform relatărilor jurnalistului Ion-Daniel Conţescu, un apropiat al regretatului fotbalist.

După ce şi-a revenit Doboş, Didi a bătut timid la poarta familiei, pentru a încerca să recupereze măcar o parte din sumă, dacă nu toată la un loc. «Nu-i avem», ar fi fost, într-o primă fază, reacţia femeii, pentru ca, mai apoi, abordarea să se rezume la uluitoarea replică: «Ce, mi-ai dat vreun ban?»“, a relatat Conţescu.

Întâmplarea este confirmată şi de Mariana Lăcătuş, soţia fostului mare fotbalist Marius Lăcătuş, care reclamă de asemenea o datorie neonorată de 15.000 de euro. „Îţi promit, dragă Lici, că voi face tot ce-mi stă în putinţă să recuperezi banii daţi împrumut «fratelui» Tony Doboş! Nu eşti singura, suntem alături de tine”, a comentat doamna Lăcătuş într-o postare pe Facebook.

Citește și...