Start de succes pentru campania lui Victor Ponta. Tara e impanzita de materialele „Mandri ca suntem romani”

Publicat: 06/10/2014 | 16:08
Start de succes pentru campania lui Victor Ponta. Tara e impanzita de materialele „Mandri ca suntem romani”

„Presedintele care uneste”, cum este numit zilele acestea Victor Ponta, se bucura de succes la nivel national in primele zile de campanie electorala.

Materialele „Mandri ca suntem romani” au impanzit Romania, iar imaginile frumoase cu repere si obiective turistice romanesti ii fac pe toti cei care le vad sa isi doreasca sa calatoreasca prin tara.

victor ponta

Din Bucuresti pana la Iasi si din Timisoara pana la Constanta, mesajul lui Victor Ponta despre mandria nationala si nevoia romanilor de a fi uniti a ajuns in vazul tuturor, datorita afiselor de campanie care promoveaza „Romania Puternica”.

victor ponta

„Schimbarea pana la capat” care a inceput prin crearea Uniunii Social Liberale in 2012 urmeaza sa faca pasul deciziv la alegerile prezidentiale din noiembrie, cand Victor Ponta va veni in fata romanilor pentru a fi apreciat, sau nu, pentru faptele sale in functia de Prim-ministru al Romaniei. Deocamdata opiniile romanilor sunt admirative fata de campania desfasurata de presedintele PSD.

victor ponta

„Afisele (n.r. lui Victor Ponta) sunt frumoase. Am vazut cateva in care apareau imagini din Delta, cu Sfinxul din Bucegi si niste cladiri si biserici cu arhitectura traditionala. Cred ca este bine sa ne mandrim cu frumusetile pe care le avem in tara”, a declarat Alex din Bucuresti, specialist IT.

victor ponta

Si Claudia, o studenta la medicina din Iasi, crede ca ideea campaniei este una buna, mai ales pentru ca are un mesaj pozitiv: „in general m-am saturat de atacurile dintre politicieni. Faptul ca Victor Ponta spune ca vrea sa fie un presedinte care uneste romanii in jurul unor valori comune mi se pare o schimbare bine-venita. Mai multa lume ar trebui sa spuna ca traim intr-o tara frumoasa, in loc sa o vorbeasca de rau”.

victor ponta

Asadar, campania „de strada” pornita de Victor Ponta se bucura de vizibilitate in toata tara si de opinii in general favorabile, avand rezonanta mai ales la romanii care s-au saturat de criticile aduse la adresa Romaniei de catre cei care locuiesc aici. „Mandria de a fi roman” este un concept valoros pentru o tara care vrea sa-si incheie cu succes perioada de tranzitie democratica si vrea sa-si regaseasca valorile in jurul caruia sa se uneasca.

victor ponta

victor ponta

 

Citește și...