Start în optimile Cupei Ligii din Franţa!

Publicat: 12/12/2017 | 15:44

Campioana en-titre a Franţei, AS Monaco va evolua în această seară pe teren propriu împtoriva celor de la Caen într-un meci care va conta pentru optimile de finală ale ediţiei din acest an a Cupei Ligii.Adversarii monegascilor au reuşit calificarea în această fază a competiţiei după ce au trecut de Lorient cu scorul de 1-0.

Într-un alt meci care va avea loc astăzi, Toulouse va primi vizita celor de la Bordeaux, meciul fiind programat a începe de la ora 19:45. De la ora 22:05, odată cu meciul dintre Monaco şi Caen se va desfăşura jocul dintre Angers şi Metz.

Celelalte meciuri din cadrul optimilor de finală ale Cupei Ligii din Franţa vor avea loc mâine de la ora 22:05.

În cel mai interesant emci se vor întâlni Strasbourg şi PSG, într-un meci în care vedetele PSG-ului vor căuta revanşa după ce în urmă cu două etape au cedat la Strasbourg în campionat în singura înfrângere de până acum suferită în această ediţie a Ligue 1.

Nu în ultimul rând, duelurile dintre Rennes- Marseille şi Monpellier- Lyon şi Lille- Nice se anunţă foarte încinse, fiind deshise oricărui rezultat. Înm ultimul meci al optimilor, Amiens- va primi vizita celor de la Tours, partida fiind programată la fel ca şi celelalte partide, de la ora 22:05.

               

Iată programul optimilor de finală ale Cupei Ligii din Franţa

marţi, 12 decembrie

Toulouse- Bordeaux, ora 19:45

Angers- Metz, ora 22:05

AS Monaco- Caen, ora 22:05

 

miercuri, 13 decembrie

Rennes- Marseille, ora 22:05

Amiens- Tours, ora 22:05

Lille- Nice, ora 22:05

Montpellier- Lyon, ora 22:05

Strasbourg- PSG, ora 22:05

 

Cristi P.

                      

         

Citește și...