Şumi iese la atac: „Chiar nu-l înţeleg pe Gigi!”

Publicat: 15/12/2017 | 15:00
Şumi iese la atac: „Chiar nu-l înţeleg pe Gigi!”

Marius Şumudică a rămas surprins de dezvăluirile făcute de Gigi Becali cu privire la Denis Alibec. După ce finanţatorul FCSB a afirmat că Alibec i-ar fi spus lui Şumudică că se dă accidentat pentru că nu mai vrea să joace la FCSB, tehnicianul lui Kayserispor i-a dat replica latifundiarului din Pipera.

„Am rămas surprins să citesc că nu ştiu ce prieten de-al meu ar fi spus că Alibec mi-a transmis mie că el nu mai joacă pentru ăştia, pentru FCSB. Că s-ar da lovit. Chiar nu-l înţeleg de ce face aşa ceva!? Ştiţi când am vorbit ultima oară cu Denis? Când m-a rugat Gigi, după incidentele de la Voluntari, să-i spun să se liniştească şi să-şi bage minţile în cap. Deci acum vreo lună şi jumătate. Eu n-am nicio problemă, să-l numească pe acel prieten care a auzit o asemenea gogomănie şi să-l văd că susţine asta. Dar n-are cum, pentru că nici nu este adevărat. Denis este disperat să joace. Şi la antrenamente, una, două el voia să trecem la miuţă. Şi moare de ciudă când pierde, se află într-o competiţie permanentă, iar dacă ar putea să joace, sunt sigur că ar face-o. Pentru mine, el este cel mai bun atacant, de departe!”, a declarat Marius Şumudică.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Denis Alibec în direct la Digi Sport afirmând că acesta nu vrea să mai joace pentru FCSB şi nu este deloc accidentat.

„Alibec n-are nimic! N-are nimic, doar se alintă! Dacă îl ceartă cineva, atunci se supără şi se dă accidentat. Nu mai vrea să joace. Ce, mă, mai joc eu pentru ăştia? M-am dat accidentat! Asta i-ar fi spus Alibec lui Şumudică, mi-a spus mie cineva, care e prieten cu Şumudică! Asta e bârfa, dacă Alibec nu a spus asta, să mă ierte, dar aşa mi-a spus mie un prieten de-ai lui Şumudică”, a afirmat Becali la Digi Sport.

 

Cristi P.

                 

Citește și...