‘Sunt satula de tot!’ Ultimele cuvinte ale iubitei unui fotbalist. Si-a luat viata. Ce probleme de sanatate jenante avea

Publicat: 09/12/2017 | 20:03

Faye Howard si-a luat viata! Inainte sa moara, aceasta i-a trimis un ultim mesaj fostului ei iubit de la Manchester City. Tanara suferea de o boala la intestine care o facea ‘sa se simta ca o povara’. Faye Howard avea 23 de ani si lucra la o banca. Tanara nu mai suporta problemele de sanatate jenante pe care le avea. Asa ca a decis sa isi puna capat vietii, informeaza Mirror.co.uk.

Aceasta i-a dat un ultim mesaj iubitului ei, fotbalistul Billy O’Brien, de 22 de ani. I-a scris ca s-a saturat de tot, ca nu mai suporta rusinea si sa fie o povara. Cand a vazut cele scrise, tanarul a alertat politia. Echipajul a ajuns la locuinta celor doi, dar fata nu era acolo.

Faye Howard si-a luat viata in parcul Dunham Massey. Aceasta s-a spanzurat de un copac. Tanara avea migrene des si medicii i-au prescris amitriptilina. Din cauza pastilelor, intestinele ei au avut de suferit. Din cauza lor, ii era greu sa iasa din casa.

Tanara s-a chinuit sa isi pastreze si jobul. Dar problemele de sanatate la intestinul gros ii ingreunau performantele. „Am cunoscut-o pe Faye in 2015. Relatia a decurs destul de rapid. In timpul unei vacante, a inceput sa sufere de dureri de stomac si constipatie.

A mers la medic si a luat pastile. Situatia nu parea sa se imbunatateasca in aceste luni. Problemele ei s-au agravat in mai 2016. Anula vacantele cu mine de teama sa nu ma supere cu problemele ei. Faye mi-a spus ca se simte ca o povara.

A decis sa se mute de la mine si sa se duca acasa. Credea ca o sa se simta in largul ei acolo. A fost o perioada grea pentru relatia noastra pentru ca ne iubeam enorm. Apoi a inceput sa imi spuna cum se gandeste sa intre cu masina intr-un copac sau sa ia mai multe pastile odata.

Mi-a spus ca e doar o pasa proasta si ca nu va face nimic. Urma sa ma vad cu ea vineri, cand ma intorceam din Scotia. Apoi mi-a trimis acele mesaje text care m-au ingrijorat. Am anuntat politia imediat”, a marturisit iubitul fetei.

Citește și...