”Surprize, surprize” pentru Emi Pian! Lautari și artificii în fața penitenciarului Rahova la eliberarea temutului interlop!

Publicat: 10/09/2019 | 15:17

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale. Rudele și prietenii lui Emi Pian au pus-o de petrecere cu lăutari și focuri de artificii în fata penitenciarului Rahova, după ce temutul interlop a fost eliberat.(CITEȘTE ȘI: CE NUMERE DE ÎNMATRICULARE AVEA ASTON MARTIN-UL DBS CONDUS DE MARIO IORGULESCU! CU PUȚIN TIMP ÎNAINTEA TRAGEDIEI, GINO ACHITASE 300.000 € PENTRU ”MAȘINA MORȚII” ȘI NU APUCASE SĂ O ASIGURE!) 

Emi Pian, cel mai mare dintre frații clanului Duduianu, a fost eliberat din închisoare, iar prietenii și rudele temutului interlop i-au organizat acestuia o mega-surpriză chiar în fața închisorii.(NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE SINGURUL MARTOR AL ACCIDENTULUI: ”L-AM SCOS DIN MAȘINĂ PE MARIO CA SĂ NU ARDĂ DE VIU! REPETA CONTINUU CĂ…” / “VICTIMA DIN AUDI A APUCAT SĂ MAI CLIPEASCĂ O DATĂ ȘI… GATA!”)

Momentul în care Emi Pian a ieșit din închisoare părea desprins din renumita emisiune ”Surprize, surprise”, după ce prietenii i-au strigat numele, porțile penitenciarului s-au deschis și interlopul a pășit în libertate. Imediat în fața la Rahova a început paranghelia.

Lăutarii au cântat până la refuz pentru renumitul interlop, iar cerul a fost brăzdat de artificii. Așa cum se face în zi de sărbatoare, rudele lui Emi Pian n-au eziat și au ”spart” câteva sticle de șampanie. N-au lipsit nici îmbrăţişările, cei care l-au așteptat pe interlop l-au felicitate pentru faptul că este din nou liber.(NU RATA, AICI: IMAGINI TERIFIANTE CU GINO IORGULESCU: NEBĂRBIERIT ȘI CU O FIGURĂ DE CEARĂ!)

”Surprize, surprize” pentru Emi Pian, la ieșirea din închisoare

Emi Pian s-a căsătorit în 2015

În urmă cu patru ani, Emi Pian s-a căsătorit cu Cristina, o brunetă focoasă cu care, la momentul respectiv, avea deja doi copii. Petrecerea a avut loc tot în Bucureștii Noi. Florin Salam, Adrian Minune, Costel Biju și Sorinel Puștiu au fost doar câțiva dintre maneliștii care au cântat atunci zeci de melodii.(NU RATA, AICI: ÎL VOR ÎNMORMÂNTA ÎN ACELAȘI LOC CU SORA LUI! DURERE FĂRĂ MARGINI PENTRU PĂRINŢII LUI DANY VICOL)

 

Citește și...