“Sus pe bar, sus pe bar, asa danseaza fetele pe litoral!” O celebra stirista s-a harjonit cu o vedeta sexy sub privirile iubitului

Publicat: 07/05/2014 | 17:34

Mereu cuminti si chiar retrase, atunci cand isi fac aparitia in public, Anca serea si Gina Pistol s-au intrecut pe ele insele in weekendul petrecut pe lItoral. Iar noi le-am filmat in ipostaze inedite, cum n-au mai fost vazute vreodata!

Cu toate ca vremea nu a prea tinut cu cei care au ales sa se distreze de 1 mai in cluburile de la malul marii, acest lucru a contat prea putin. Dupa cateva pahare de sampanie, toata lumea a inceput sa danseze, iar frigul nu se mai resimtea. Asa s-a intamplat si in cazul Ancai Serea si a Ginei Pistol, care au urcat pe mese pentru a intretine atmosfera.

 

Anca si Gina au fost puse pe distractie
Anca si Gina au fost puse pe distractie

Adi Sina isi privea partenera de jos

 

Profitand de faptul ca are cine sa stea cu cei patru copii, Anca Serea si Adi Sina au fugit pe litoralul romanesc pentru a se distra alaturi de ceilalti prieteni. Asortati la tinutele vestimentare, ca de fiecare data, stirista si partenetul ei au fost o adevarata prezenta in clubul de fite din statiunea Mamaia, unde au ales sa se distreze. Insa, acest lucru a fost eclipsat in momentul in care Anca a inceput sa danseze.

Stirista a dansat sub ochii partenerului ei, Adi Sina
Stirista a dansat sub ochii partenerului ei, Adi Sina

Si nu oricum, ci alaturi de Gina Pistol, pe una dintre mese. In timp ce Anca si Gina topaiau pe ritmurile muzicii, harjonindu-se, reciproc, Adi Sina le privea de jos si se asigura din cand in cand ca niciuna dintre ele nu va aluneca.

Anca a urcat pe masa alaturi de Gina
Anca a urcat pe masa alaturi de Gina

N-au resimtit frigul

Desi nu erau singurele care se distrau la maximum si dansau pe mese, cu singuranta erau printre cele mai privite din intreg localul. Datorita faptului ca atat Gina Pistol cat si Anca Serea se numara printre cele mai frumoase femei din Romania, era inevitabil ca barbatii sa nu le priveasca. Totusi, niciunul nu a avut curajul sa intre in vorba cu ele si nici sa le deranjeze petrecerea. Parand cele mai bune prietene, Anca si Gina au dansat imbratisate si au topait, pana cand niciuna dintre ele nu a mai resimtit frigul de afara.

gina pistol

CITESTE SI:

N-ai sa crezi ce au in comun Anca Serea, Zavo si Simona Sensual. Le apuca teama si reactioneaza urat doar cand se gandesc la asta

Ce face Gina Pistol in pat, dimineata, la prima ora? Fotografia cu care si-a luat prin surprindere fanii

Gina Pistol a fost sufletul petrecerii
Gina Pistol a fost sufletul petrecerii

Gina a venit la mare inca de joi

Daca Anca si-a facut aparitia pe litoral abia vineri noapte, Gina era inca de joi la mare. Ea a fost o prezenta constanta in localul unde s-a distrat majoritatea bucurestenilor si a facut turul meselor. Profitand de celebritate, dar mai ales de faptul ca toata lumea isi dorea sa intre in vorba cu ea, Pistol a socializat cu aproape toti cei prezenti si a dansat impreuna cu ei, pana tarziu in noapte.

Gina a dansat fara intrerupere
Gina a dansat fara intrerupere

 

Denisa Macovei

 

Citește și...