Talentata artistă e în doliu! Mesajul trist apărut după ce tatăl lui Feli a murit

Publicat: 05/02/2018 | 13:29

Feli traversează una dintre cele mai negre perioade din viaţa ei. Potrivit unor mesaje de condoleanţe apărute pe internet la la apropiaţii săi, se pare că talentata artistă şi-ar fi pierdut tatăl în urmă cu câteva zile.

„Condoleanţe Feli! L-am cunoscut bine pe Costel, tatăl tău. A fost un om bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fii tare, ştiu că l-ai iubit mult. Soţul meu şi cu mama ta au fost veri. Din păcate şi el s-a dus şi el acolo sus. Eu îţi doresc să fii tare şi numai bine, draga mea Feli” e mesajul transmis de o admiratoare pe un cont de socializare de-al vedetei.

Tragedia vine la câţiva ani, după ce cântăreaţa şi-a pierdut bunica. Feli a pierdut la o vârstă fragedă persoana pe care o iubea cel mai mult a marcat-o extrem de tare, iar artista încă îi duce lipsa şi îi simte prezenţa bunicii sale. 

Bunica mea a murit când aveam eu 14 ani şi mi-e dor de ea de mor. Mi-o amintesc foarte bine, cum dormeam cu ea. Eu eram răsfăţata familiei. Noi în fiecare sâmbătă ne adunam în bucătarie, unde mama făcea torturi şi cântam alături de fraţii mei. Eram o formaţie. Ea ne înregistra. Fraţii mei cântau cu chitara. Ce frumos era! Acum nu mai este ca în trecut. Părinţii mei au divorţat când aveam eu tot 14 ani. Iar fraţii mei au acum familii. Îmi doream să fiu ca Mădălina Manole. Am iubit-o mult”, a declarat Feli pentru un post de radio.

În urmă cu mia bine de două săptămâni, cântăreaţa a lansat alături de Smiley o altă variantă a hit-ului „Vals”. Video-ul oficial a fost văzut până acum de aproape 5.000.000 de ori.

Citește și...