Acasă » Exclusiv » Tatăl lui Abi Talent a fost condamnat pentru proxenetism, iar unchiul lui… A ”vânat” un șofer cu un cuțit prin centrul Buzăului!

Tatăl lui Abi Talent a fost condamnat pentru proxenetism, iar unchiul lui… A ”vânat” un șofer cu un cuțit prin centrul Buzăului!

De: I.D. 06/01/2020 | 23:00

În ultimele zile a izbucnit un scandal monstru între Puștiul-Fenomen Abi Talent și consacratul Alex Velea. Fiecare parte a acestei ”lupte” desfășurate în mediul online are armele sale și încearcă să transmită că se ține tare pe poziții… dinainte stabilite. Totul a plecat de la o întâlnire în mall a celor doi, absolut întâmplătoare, iar Abi Talent a declanșat o adevărată sarabandă a ironiilor mai mult sau mai puțin voalate. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că familia ”Regelui pă România” are anumite probleme… penale: tatăl lui Abi Talent a fost condamnat pentru proxenetism, iar unchiul lui a ”vânat” un șofer cu un cuțit prin centrul Buzăului!

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRUOS! ABI TALENT ÎL FACE PRAF PE ALEX VELEA: „ÎȚI DAU UN CAPAC”)

Abi Talent a devenit celebru după ce a lansat pe piața muzicală din România piesa ”Papucii Gucci”, reușind să obțină peste 22 de milioane de vizualizări, iar Alex Velea – trimis de Abi Talent să aibă grijă de copii, fiind ”în vârstă” – este deja un artist consacrat care are parte nu numai de o recunoaștere a activității sale artistice din ultimii ani, ci și de o relație, invidiată de mulți, cu frumoasa Antonia.

Trecând peste acest preambul, este firesc ca fanii să încerce să afle cât mai multe informații despre Abi Talent, înainte de toate, pentru că ”guralivul” artist în vârstă de 18 ani ține să arate, public, că are ”vână”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă oferă – în exclusivitate, ca de fiecare dată – informații despre familia lui Abi Talent, cu accent pe unchiul acestuia, posesor de dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.

„În momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă”

Despre Abi Talent – Alberto Panțic, așa cum apare în cartea de identitate – se spune că are talent cu carul și întoarce banii cu lopata. La doar 18 ani, artistul s-a trezit, aproape peste noapte, în atenția tuturor, cucerind topurile și fiind un fel de ”Prinț neîncoronat al YouTube-ului”. A absolvit doar 8 clase, însă – fiindcă preferă să lase deoparte modestia – transmite că nu îi pasă. Și, firește, se crede ”cea mai mare vedetă”, spunând – tototdată – că este ”cel mai natural”.

„Eu sunt țigan. Cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de șase luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine.

Am zis «abi talent» pentru că în România prinde «abi talent», prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred… în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a declarat Abi Talent pentru ”Star Magazin”. (VEZI ȘI AICI: ALEX VELEA CONTINUĂ SCANDALUL CU ABI TALENT: „LABY, ACEST REGE AL MĂSCĂRICILOR PĂ ROMÂNIA”)

Abi Talent: „Eu sunt țigan. Cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Tatăl lui Abi Talent, condamnat pentru proxenetism

Familia lui Abi Talent ar controla mahalaua Buzăului, se spune, iar tatăl său – Julien Panțic – nu a scăpat de oamenii legii. De-a lungul timpului, s-a războit cu clanurile țigănești din zonă, însă nu s-a redus totul numai la asta. Julien, zis Suraj în mahalaua Buzăului, a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism. Pe undeva, teribilismul lui Abi Talent – care prinde ”bine” în anumite cercuri, de unde și puștoaicele care se dau în vânt după el – este explicabil, în astfel de condiții, fiind ”băiat de băiat”, tinerel, plin de viață și având un exemplu vânjos – din mai multe puncte de vedere – în persoana tatălui său.

Julien Panțic, tatăl lui Abi, a fost încarcerat în penitenciarul din Focșani, acolo unde a descoperit că poate exista și o ”școlarizare” utilă în libertate, numai că nu și-a ispășit întreaga pedeapsă. S-a dovedit a fi un deținut exemplar și a fost eliberat condiționat. De apreciat eforturile sale, cu atât mai mult cu cât gustul dulce al libertății nu poate fi comparat cu altceva. Tatăl lui Abi Talent a participat, în închisoare, la ”programele de școlarizare, moral-religioase și la activități educative de scurtă durată, a fost recompensat de patru ori și nu a fost sancționat disciplinar”. (NU RATA: UMILIT DE ABI TALENT, ALEX VELEA ÎL FACE PRAF: „CÂND L-AM VĂZUT LA CINEMA PE PAPIȚOIU’ ĂSTA ÎNCHIPUIT DE LABY, AM CREZUT CĂ…”)

Tatăl lui Abi Talent, condamnat pentru proxenetism

Unchiul lui Abi Talent, cu ”Merțanu’” pe trotuar

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, unchiul lui Abi Talent este posesor de dosar penal, fiind vorba despre ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice. A fost condamnat la o pedeapsă de un an de închisoare, pentru că, într-o după-amiază, a avut o altercație cu un ”adversar”, urmărindu-l pe acesta cu mașina. (n.red.  – unchiul lui Abi Talent) … a proferat cuvinte și expresii și s-a dedat la manifestări prin care s-a adus atingere bunelor moravuri și s-a tulburat liniștea publică (în sensul că l-a urmărit pe numitul C.C.C. cu autoturismul condus și a manevrat autovehiculul pe trotuarul adiacent drumului public, apoi a coborât din autoturism și a adresat injurii respectivului”. 

Între unchiul lui Abi Talent și cel pe care l-a urmărit cu mașina exista o ”stare conflictuală” mai veche, amândoi provenind din familii care se aveau, am putea spune, precum șoarecele cu pisica. Firește, orice amănunt, oricât ar fi fost de insignifiant, ducea la escaladarea tensiunii. (CITEȘTE ȘI: CONTINUĂ SCANDALUL! ABI TALENT, UN NOU ATAC SUB CENTURĂ LA ADRESA LUI ALEX VELEA: „DRAGOSTEA SE FACE ÎN…”)

Abi Talent,  puștiul-fenomen

A sărit din mașină, cu cuțitul în mână

Atunci când CCC a fost urmărit de unchiul ”Puștiului-Fenomen”, acesta din urmă se afla la volanul mașinii tatălui lui Abi, un Mercedes-Benz. Nu era singur, ci însoțit de o altă persoană. Un polițist aflat la fața locului a declarat că adversarii aflați, dintr-o dată, față în față, au început să își adreseze injurii. Trecutul tensionat i-a determinat, evident, să se facă – unul pe altul – ”albie de porci”. După ce unchiul lui Abi a început să recurgă la gesturi amenințătoare, C.C.C. – amenințase și el, de altfel, a declarat polițistul – a luat-o la fugă. Iar unchiul lui Abi Talent a coborât din mașină înarmat cu un cuțit, decis să tranșeze situația… la propriu. A urmat o repriză de alergare, numai că – observând că în zonă se află un polițist – unchiul lui Abi Talent a revenit la ”Merțan”.

Anterior, ”Merțanul” blocase drumul, iar în oraș se desfășurau festivități prilejuite de ”Zilele Buzăului”, astfel că – au spus cei care au efectuat ancheta – un număr foarte mare de persoane a fost afectat de incident. Totuși, injuriile au continuat, atât unchiul lui Abi Talent, cât și numitul C.C.C. continuând să se comporte ca doi ”cocoși” trimiși într-o arenă improvizată. Realizând că nu le poate face față de unul singur, polițistul prezent la fața locului a solicitat, prin stație, sprijinul altor colegi, iar aceștia au intervenit.  (VEZI ȘI: AM AFLAT MOTIVUL SCANDALULUI DINTRE ABI TALENT ȘI ALEX VELEA. A PLECAT DE LA O FEMEIE: „ZDREANȚA TA ESTE A MEA”)

Au încercat să ascundă cuțitul, însă polițiștii l-au confiscat

Unchiul lui Abi Talent și ”tovarășul” său, observând că gluma se îngroașă, au încercat să ascundă arma albă, numai că aceasta a fost descoperită în urma cercetărilor autoturismului. ”Acesta din urmă s-a urcat pe scaunul din dreapta față, încercând să ascundă cuțitul, sens în care l-a aruncat între scaunele din față. Aici, a fost găsit cu ocazia cercetării autoturismului, cuțitul având dimensiunea de 25 cm , din care lama 11 cm”.

După sosirea unui echipaj de poliție, teribiliștii au fost legitimați de oamenii legii, ulterior fiind duși la sediul Poliției din Buzău.

„Faptele inculpatului au stârnit reacția publicului…”

”Manifestările la care s-au dedat cele trei persoane implicate în incident au tulburat ordinea și liniștea publică. Acțiunile inculpatului se circumscriu elementului material alternativ prevăzut și de Noul Cod penal în art. 371 , fiind cert că se strânsese multă lume la fața locului, dată fiind și sărbătoarea organizată în acea zi în Piața Daciei. Martora A.V. a arătat în depoziția sa faptul că a auzit «un scârțâit de roți de autoturism», că a văzut multe persoane strânse în dreptul magazinului (…) , acestea discutând nemulțumite pe fondul scandalului ce se produsese.

Și martorii (…) au arătat în același sens, respectiv că cele trei persoane se certau puternic, se înjurau, strângându-se multă lume pentru că trotuarele erau circulate intens de oameni care veneau sau care plecau de la concertul de pe piața Daciei. Așadar, faptele inculpatului (ca de altfel și ale celorlalți doi implicați) au stârnit reacția publicului, a persoanelor care se aflau în zonă, tulburând ordinea și liniștea publică.

În noul Cod penal, atingeri grave aduse demnității persoanei pot fi și injuriile, chiar dacă insulta și calomnia nu mai sunt incriminate, numai că acestea trebuie să aibă un anumit caracter de gravitate, stârnind reacția negativă a publicului”, se arată în documentele anchetatorilor. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE ABI ”REGELE ROMÂNIEI” A FOST UMILIT DE RAPPERUL TARZY)

Familia lui Abi Talent controlează mahalaua Buzăului

Unchiul lui Abi Telent a făcut apel, însă…

După ce a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice, unchiul lui Abi Talent a făcut apel. Dar, în urma analizării tuturor probelor, apelul i-a fost respins de judecători.

”Rezultă din fișa de cazier judiciar că, anterior, inculpatul (…) a mai suferit o condamnare de 2 ani și 4 luni închisoare, prin sentința penală (…), fiind liberat condiționat, având un rest rămas de executat de 291 zile, prima instanță menținând – în baza art. 61 din codul penal anterior – liberarea condiționată pentru acest rest de pedeapsă.

În consecință, probele administrate în cauză dovedesc fără nici un fel de îndoială că inculpatul (…) se face vinovat de săvârșirea faptei reținute în sarcina sa, motiv pentru care apelul declarat apare ca nefondat și va fi respins în consecință”. (CITEȘTE ȘI: O SĂ RÂZI CU LACRIMI! CARE ESTE NUMELE DIN BULETIN AL LUI ABI TALENT, CÂNTĂREȚUL CARE S-A CERTAT CU ALEX VELEA LA ÎNCEPUT DE 2020)

Totodată, conform sentinței, unchiul lui Abi Talent a fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată.  Bineînțeles, nimeni nu-i face un proces de intenție ”Puștiului-Fenomen”. Dar sunt de semnalat, totuși, asemenea ”ieșiri în decor”, fiindcă – în astfel de condiții, poate neînțelese pe deplin de un adolescent aflat la vârsta teribilismelor – lucrurile, din nefericire, pot degenera. Fanii lui Abi Talent și ai lui Alex Velea nu își doresc, probabil, un… „război”, nici măcar declarativ, deși unul… artistic ar fi cel mai nimerit. (VEZI ȘI: CINE ESTE ABI TALENT, ARTISTUL CARE L-A UMILIT PE ALEX VELEA. NU ARE DECÂT 8 CLASE, DAR E PLIN DE BANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...