Home » Exclusiv » Tatăl lui Abi Talent a fost condamnat pentru proxenetism, iar unchiul lui… A ”vânat” un șofer cu un cuțit prin centrul Buzăului!

Tatăl lui Abi Talent a fost condamnat pentru proxenetism, iar unchiul lui… A ”vânat” un șofer cu un cuțit prin centrul Buzăului!

De: I.D. 06/01/2020 | 23:00

În ultimele zile a izbucnit un scandal monstru între Puștiul-Fenomen Abi Talent și consacratul Alex Velea. Fiecare parte a acestei ”lupte” desfășurate în mediul online are armele sale și încearcă să transmită că se ține tare pe poziții… dinainte stabilite. Totul a plecat de la o întâlnire în mall a celor doi, absolut întâmplătoare, iar Abi Talent a declanșat o adevărată sarabandă a ironiilor mai mult sau mai puțin voalate. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că familia ”Regelui pă România” are anumite probleme… penale: tatăl lui Abi Talent a fost condamnat pentru proxenetism, iar unchiul lui a ”vânat” un șofer cu un cuțit prin centrul Buzăului!

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRUOS! ABI TALENT ÎL FACE PRAF PE ALEX VELEA: „ÎȚI DAU UN CAPAC”)

Abi Talent a devenit celebru după ce a lansat pe piața muzicală din România piesa ”Papucii Gucci”, reușind să obțină peste 22 de milioane de vizualizări, iar Alex Velea – trimis de Abi Talent să aibă grijă de copii, fiind ”în vârstă” – este deja un artist consacrat care are parte nu numai de o recunoaștere a activității sale artistice din ultimii ani, ci și de o relație, invidiată de mulți, cu frumoasa Antonia.

Trecând peste acest preambul, este firesc ca fanii să încerce să afle cât mai multe informații despre Abi Talent, înainte de toate, pentru că ”guralivul” artist în vârstă de 18 ani ține să arate, public, că are ”vână”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă oferă – în exclusivitate, ca de fiecare dată – informații despre familia lui Abi Talent, cu accent pe unchiul acestuia, posesor de dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.

„În momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă”

Despre Abi Talent – Alberto Panțic, așa cum apare în cartea de identitate – se spune că are talent cu carul și întoarce banii cu lopata. La doar 18 ani, artistul s-a trezit, aproape peste noapte, în atenția tuturor, cucerind topurile și fiind un fel de ”Prinț neîncoronat al YouTube-ului”. A absolvit doar 8 clase, însă – fiindcă preferă să lase deoparte modestia – transmite că nu îi pasă. Și, firește, se crede ”cea mai mare vedetă”, spunând – tototdată – că este ”cel mai natural”.

„Eu sunt țigan. Cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de șase luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine.

Am zis «abi talent» pentru că în România prinde «abi talent», prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred… în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a declarat Abi Talent pentru ”Star Magazin”. (VEZI ȘI AICI: ALEX VELEA CONTINUĂ SCANDALUL CU ABI TALENT: „LABY, ACEST REGE AL MĂSCĂRICILOR PĂ ROMÂNIA”)

Abi Talent: „Eu sunt țigan. Cu astea opt clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Tatăl lui Abi Talent, condamnat pentru proxenetism

Familia lui Abi Talent ar controla mahalaua Buzăului, se spune, iar tatăl său – Julien Panțic – nu a scăpat de oamenii legii. De-a lungul timpului, s-a războit cu clanurile țigănești din zonă, însă nu s-a redus totul numai la asta. Julien, zis Suraj în mahalaua Buzăului, a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism. Pe undeva, teribilismul lui Abi Talent – care prinde ”bine” în anumite cercuri, de unde și puștoaicele care se dau în vânt după el – este explicabil, în astfel de condiții, fiind ”băiat de băiat”, tinerel, plin de viață și având un exemplu vânjos – din mai multe puncte de vedere – în persoana tatălui său.

Julien Panțic, tatăl lui Abi, a fost încarcerat în penitenciarul din Focșani, acolo unde a descoperit că poate exista și o ”școlarizare” utilă în libertate, numai că nu și-a ispășit întreaga pedeapsă. S-a dovedit a fi un deținut exemplar și a fost eliberat condiționat. De apreciat eforturile sale, cu atât mai mult cu cât gustul dulce al libertății nu poate fi comparat cu altceva. Tatăl lui Abi Talent a participat, în închisoare, la ”programele de școlarizare, moral-religioase și la activități educative de scurtă durată, a fost recompensat de patru ori și nu a fost sancționat disciplinar”. (NU RATA: UMILIT DE ABI TALENT, ALEX VELEA ÎL FACE PRAF: „CÂND L-AM VĂZUT LA CINEMA PE PAPIȚOIU’ ĂSTA ÎNCHIPUIT DE LABY, AM CREZUT CĂ…”)

Tatăl lui Abi Talent, condamnat pentru proxenetism

Unchiul lui Abi Talent, cu ”Merțanu’” pe trotuar

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, unchiul lui Abi Talent este posesor de dosar penal, fiind vorba despre ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice. A fost condamnat la o pedeapsă de un an de închisoare, pentru că, într-o după-amiază, a avut o altercație cu un ”adversar”, urmărindu-l pe acesta cu mașina. (n.red.  – unchiul lui Abi Talent) … a proferat cuvinte și expresii și s-a dedat la manifestări prin care s-a adus atingere bunelor moravuri și s-a tulburat liniștea publică (în sensul că l-a urmărit pe numitul C.C.C. cu autoturismul condus și a manevrat autovehiculul pe trotuarul adiacent drumului public, apoi a coborât din autoturism și a adresat injurii respectivului”. 

Între unchiul lui Abi Talent și cel pe care l-a urmărit cu mașina exista o ”stare conflictuală” mai veche, amândoi provenind din familii care se aveau, am putea spune, precum șoarecele cu pisica. Firește, orice amănunt, oricât ar fi fost de insignifiant, ducea la escaladarea tensiunii. (CITEȘTE ȘI: CONTINUĂ SCANDALUL! ABI TALENT, UN NOU ATAC SUB CENTURĂ LA ADRESA LUI ALEX VELEA: „DRAGOSTEA SE FACE ÎN…”)

Abi Talent,  puștiul-fenomen

A sărit din mașină, cu cuțitul în mână

Atunci când CCC a fost urmărit de unchiul ”Puștiului-Fenomen”, acesta din urmă se afla la volanul mașinii tatălui lui Abi, un Mercedes-Benz. Nu era singur, ci însoțit de o altă persoană. Un polițist aflat la fața locului a declarat că adversarii aflați, dintr-o dată, față în față, au început să își adreseze injurii. Trecutul tensionat i-a determinat, evident, să se facă – unul pe altul – ”albie de porci”. După ce unchiul lui Abi a început să recurgă la gesturi amenințătoare, C.C.C. – amenințase și el, de altfel, a declarat polițistul – a luat-o la fugă. Iar unchiul lui Abi Talent a coborât din mașină înarmat cu un cuțit, decis să tranșeze situația… la propriu. A urmat o repriză de alergare, numai că – observând că în zonă se află un polițist – unchiul lui Abi Talent a revenit la ”Merțan”.

Anterior, ”Merțanul” blocase drumul, iar în oraș se desfășurau festivități prilejuite de ”Zilele Buzăului”, astfel că – au spus cei care au efectuat ancheta – un număr foarte mare de persoane a fost afectat de incident. Totuși, injuriile au continuat, atât unchiul lui Abi Talent, cât și numitul C.C.C. continuând să se comporte ca doi ”cocoși” trimiși într-o arenă improvizată. Realizând că nu le poate face față de unul singur, polițistul prezent la fața locului a solicitat, prin stație, sprijinul altor colegi, iar aceștia au intervenit.  (VEZI ȘI: AM AFLAT MOTIVUL SCANDALULUI DINTRE ABI TALENT ȘI ALEX VELEA. A PLECAT DE LA O FEMEIE: „ZDREANȚA TA ESTE A MEA”)

Au încercat să ascundă cuțitul, însă polițiștii l-au confiscat

Unchiul lui Abi Talent și ”tovarășul” său, observând că gluma se îngroașă, au încercat să ascundă arma albă, numai că aceasta a fost descoperită în urma cercetărilor autoturismului. ”Acesta din urmă s-a urcat pe scaunul din dreapta față, încercând să ascundă cuțitul, sens în care l-a aruncat între scaunele din față. Aici, a fost găsit cu ocazia cercetării autoturismului, cuțitul având dimensiunea de 25 cm , din care lama 11 cm”.

După sosirea unui echipaj de poliție, teribiliștii au fost legitimați de oamenii legii, ulterior fiind duși la sediul Poliției din Buzău.

„Faptele inculpatului au stârnit reacția publicului…”

”Manifestările la care s-au dedat cele trei persoane implicate în incident au tulburat ordinea și liniștea publică. Acțiunile inculpatului se circumscriu elementului material alternativ prevăzut și de Noul Cod penal în art. 371 , fiind cert că se strânsese multă lume la fața locului, dată fiind și sărbătoarea organizată în acea zi în Piața Daciei. Martora A.V. a arătat în depoziția sa faptul că a auzit «un scârțâit de roți de autoturism», că a văzut multe persoane strânse în dreptul magazinului (…) , acestea discutând nemulțumite pe fondul scandalului ce se produsese.

Și martorii (…) au arătat în același sens, respectiv că cele trei persoane se certau puternic, se înjurau, strângându-se multă lume pentru că trotuarele erau circulate intens de oameni care veneau sau care plecau de la concertul de pe piața Daciei. Așadar, faptele inculpatului (ca de altfel și ale celorlalți doi implicați) au stârnit reacția publicului, a persoanelor care se aflau în zonă, tulburând ordinea și liniștea publică.

În noul Cod penal, atingeri grave aduse demnității persoanei pot fi și injuriile, chiar dacă insulta și calomnia nu mai sunt incriminate, numai că acestea trebuie să aibă un anumit caracter de gravitate, stârnind reacția negativă a publicului”, se arată în documentele anchetatorilor. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE ABI ”REGELE ROMÂNIEI” A FOST UMILIT DE RAPPERUL TARZY)

Familia lui Abi Talent controlează mahalaua Buzăului

Unchiul lui Abi Telent a făcut apel, însă…

După ce a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice, unchiul lui Abi Talent a făcut apel. Dar, în urma analizării tuturor probelor, apelul i-a fost respins de judecători.

”Rezultă din fișa de cazier judiciar că, anterior, inculpatul (…) a mai suferit o condamnare de 2 ani și 4 luni închisoare, prin sentința penală (…), fiind liberat condiționat, având un rest rămas de executat de 291 zile, prima instanță menținând – în baza art. 61 din codul penal anterior – liberarea condiționată pentru acest rest de pedeapsă.

În consecință, probele administrate în cauză dovedesc fără nici un fel de îndoială că inculpatul (…) se face vinovat de săvârșirea faptei reținute în sarcina sa, motiv pentru care apelul declarat apare ca nefondat și va fi respins în consecință”. (CITEȘTE ȘI: O SĂ RÂZI CU LACRIMI! CARE ESTE NUMELE DIN BULETIN AL LUI ABI TALENT, CÂNTĂREȚUL CARE S-A CERTAT CU ALEX VELEA LA ÎNCEPUT DE 2020)

Totodată, conform sentinței, unchiul lui Abi Talent a fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată.  Bineînțeles, nimeni nu-i face un proces de intenție ”Puștiului-Fenomen”. Dar sunt de semnalat, totuși, asemenea ”ieșiri în decor”, fiindcă – în astfel de condiții, poate neînțelese pe deplin de un adolescent aflat la vârsta teribilismelor – lucrurile, din nefericire, pot degenera. Fanii lui Abi Talent și ai lui Alex Velea nu își doresc, probabil, un… „război”, nici măcar declarativ, deși unul… artistic ar fi cel mai nimerit. (VEZI ȘI: CINE ESTE ABI TALENT, ARTISTUL CARE L-A UMILIT PE ALEX VELEA. NU ARE DECÂT 8 CLASE, DAR E PLIN DE BANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
ŞOC! Frumoasa campioană a ţării, desfigurată. Iubitul a strangulat-o şi a dat-o cu capul de podea de mai multe ori. Atacatorul a fost eliberat!
ŞOC! Frumoasa campioană a ţării, desfigurată. Iubitul a strangulat-o şi a dat-o cu capul de...
FOTO. Tania Budi, în costum de baie la 53 de ani! Imagini demențiale: a oprit timpul în loc
FOTO. Tania Budi, în costum de baie la 53 de ani! Imagini demențiale: a oprit...
Învață să deschizi ușa mașinii folosind METODA OLANDEZĂ
Învață să deschizi ușa mașinii folosind METODA OLANDEZĂ
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
O ROMÂNCĂ se află printre cele mai frumoase FEMEI din întreaga lume. A FASCINAT, dar și scandalizat lumea cu comportamentul ei
O ROMÂNCĂ se află printre cele mai frumoase FEMEI din întreaga lume. A FASCINAT, dar...
Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu
Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV,...
Ultimele imagini cu Ion Șmecherul în viață! Tocmai se mutase în casa nouă și era foarte fericit! Avea planuri mărețe pentru Crăciun, însă nu a mai apucat!
Ultimele imagini cu Ion Șmecherul în viață! Tocmai se mutase în casa nouă și era...
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie:
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt...
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Veste cumplită pentru România! Lovitura de la Bruxelles. Au anunțat astăzi, 2 decembrie
Veste cumplită pentru România! Lovitura de la Bruxelles. Au anunțat astăzi, 2 decembrie
Certificatul verde, OBLIGATORIU pentru milioane de români de sărbători! Rafila ia decizia
Certificatul verde, OBLIGATORIU pentru milioane de români de sărbători! Rafila ia decizia
Jocul care îți permite să câștigi monede virtuale pe stradă, disponibil chiar acum!
Jocul care îți permite să câștigi monede virtuale pe stradă, disponibil chiar acum!
VIDEO Jandarmeria implicată într-un nou incident. Un jandarm a cazut de pe cal la paradă
VIDEO Jandarmeria implicată într-un nou incident. Un jandarm a cazut de pe cal la paradă
Familia Sterp, în doliu! „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-au construit o casă nouă, a murit: „Știu cât de mult îl iubeați”
Familia Sterp, în doliu! „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-au construit o casă nouă, a murit:...
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Câștigătorul marelui premiu la Loto, RIDICAT de polițiști! Ce a făcut bărbatul, după ce s-a văzut cu 1,6 milioane euro
Câștigătorul marelui premiu la Loto, RIDICAT de polițiști! Ce a făcut bărbatul, după ce s-a...
S-au lăsat pozați în ipostaze demne de filme pentru adulți. Imagini incendiare cu o cunoscută vedetă, alături de partenerul ei FOTO
S-au lăsat pozați în ipostaze demne de filme pentru adulți. Imagini incendiare cu o cunoscută...
Ilie Năstase a fost conectat la aparate! Ce s-a întâmplat cu marele sportiv după ce a fost internat în spital cu COVID
Ilie Năstase a fost conectat la aparate! Ce s-a întâmplat cu marele sportiv după ce...
După apariția tulpinii Omicron, vaccinarea ar urma să devină obligatorie?! Marcel Ciolacu a dat cărțile pe față despre imunizarea obligatorie în România
După apariția tulpinii Omicron, vaccinarea ar urma să devină obligatorie?! Marcel Ciolacu a dat cărțile...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...
Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant, pentru cel care i-a fost ca un tată: ”E pustie pădurea”
Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant, pentru cel care i-a fost...
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Puiu Mironescu a câștigat la CEDO! Interlopul care a comandat asasinarea rivalului cu o bombă a dat statul în judecată pentru că nu a putut vota
Puiu Mironescu a câștigat la CEDO! Interlopul care a comandat asasinarea rivalului cu o bombă...
Idei de cadouri pentru Crăciun din oferta Lidl
Idei de cadouri pentru Crăciun din oferta Lidl
"Băutura zeilor" energizează şi readuce buna dispoziţie. Sunt indicate 2-3 cești pe zi