Acasă » Exclusiv » Tavi Clonda s-a dezbrăcat de secrete! Cum a satisfăcut-o pe Gabriela Cristea de Dragobete. “De mult timp își dorește!”

Tavi Clonda s-a dezbrăcat de secrete! Cum a satisfăcut-o pe Gabriela Cristea de Dragobete. “De mult timp își dorește!”

De: Sabin Tudor 24/02/2024 | 23:40

Tavi Clonda este un artist de excepție, un tată de calibru și un soț îndrăgostit de propria parteneră după primii 10 ani de căsătorie. În cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV s-au relatat povești de impact despre una dintre cele mai longevive, dar controversate relații din showbiz. Le spune chiar Tavi Clonda, cel ce dezvăluie că nimeni nu ar fi crezut că el și Gabriela Cristea vor rezista probei timpului. Declarațiile vedetei sunt de zile mari, Tavi Clonda dezvăluind, printre altele, cum a satisfăcut-o pe partenera lui de Dragobete. 

Jovial și extrem de deschis, soțul Gabrielei Cristea a făcut show în toată regula. Emisiunea integrală CANCAN EXCLUSIV îi va bucura pe fanii cuplului, ce vor afla detalii insolite despre vedetele lor favorite!

( NU RATA: LECȚIA OFERITĂ DE TAVI CLONDA BĂRBAȚILOR AFLAȚI ÎN RELAȚIE. CE A FĂCUT ÎN TOIUL NOPȚII, DUPĂ CE GABRIELA CRISTEA A PUS COPIII LA SOMN )

Tavi Clonda i-a comandat Gabrielei Cristea, de Dragobete, o bijuterie pe care și-a dorit-o foarte mult: „M-a cam înțepat inima, iubire!”

CANCAN EXCLUSIV: Tavi Clonda și soția sunt tipul de oameni care au stabilit Valentine’s Day sau celebrați Dragobetele?

Tavi Clonda: Printre multele lucruri pe care le-am învățat de la mama a fost și acesta. Orice ocazie, de sărbătoare, să sărbătorim. Nu treci peste, fără un cadou, o atenție sau ceva. Putea să fie și chinezesc Valentine’s Day, dacă e la mai multă lume, dacă vecinul face grătar, fac și eu. Am sărbătorit Valentine’s Day, în ziua respectivă am dus niște flori fetelor. Așa sărbătorim noi iubirea, iar pe Gabriela am dus-o un weekend la munte. De Dragobete, iarăși sărbătoresc, am comandat un cadou pe care și-l dorește. Trebuia să vină de Valentine’s Day, dar o să i-l fac de Dragobete. Apropo, Diana, sper că vine. Ea nu prea are bijuterii, mai ales din astea scumpe, pentru că la televiziune e butaforie multă, se schimbă, are câteva și bune. De mai mult timp își dorește acest cadou, acum am pus și eu ceva deoparte, pentru că așa trebuie.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea aniversează 10 ani de căsnicie printr-o vacanță la Veneția, în martie (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Deci e consistentă treaba…

Tavi Clonda: E cam consistentă, m-a cam înțepat inima, iubire, cu tot cu discounturile mari, de la Diana, tot mă doare.

CANCAN EXCLUSIV: Colier, inel, ce e ?

Tavi Clonda: Nu pot să-ți spun, dar pe acolo.

CANCAN EXCLUSIV: Peste 10.000 de euro?

Tavi Clonda: Nu, dar nu mă mai întreba, că nici nu mai vreau să mă uit la factura aia, că am dat doar avansul. Când vine, acum, trebuie să dau și restul!

( CITEȘTE ȘI: CUM A RENUNȚAT GABRIEA CRISTEA LA FUMAT. TRUCUL CARE A AJUTAT-O PE PREZENTATOAREA DE LA ANTENA STARS SĂ SCAPE DE VICIU )

Tavi Clonda relatează povești uluitoare, din trecutul artistic (Foto: captură video)

Artistul povestește cum a ajuns la „Te vreau lângă mine”, după ratarea de la „Vocea României”: „Cine știe ce făcea nevastă-mea cu alt solist?!”

CANCAN EXCLUSIV: Crezi că ați fost meniți unul pentru celălalt, adică toate experiențele tale și ale doamnei, din trecut, au fost făcute pentru ca voi să ajungeți la acest deznodământ?

Tavi Clonda: Da, am clar motive să cred chestia asta, în afară de cei doi copii. Înainte de contractul cu Kanal D și „Te vreau lângă mine”, unde am cunoscut-o pe soție, în 2013, vara. Nu mai aveam contracte, mă sună cineva «hai la Vocea României», nu mi-e rușine să spun asta, poate să îmi dea cu hate oricine, știu cine sunt și ce pot. Mi se părea că nu mai sunt chiar puștan, am fost artist la MediaPro Music, am avut un album întreg la ei, mi se părea că o iau înapoi, nu prea mi-a plăcut ideea.

Până la urmă accept, mă duc la Vocea României. M-am dus la Brașov, am trecut de nu știu ce probă, am ales o piesă, o luase un prieten de-ai mei, cu două numere mai în față. Am ales altă piesă, am trecut probele, urma prima televizare, cu „blindurile”. Era vară, cald, stăteam la etajul 10, într-o garsonieră. Mă prinde o răceală, cum n-am avut în viața mea. M-am operat de polipi și de amigdale la șase ani, de atunci poți să treci cu excavatorul peste corzile mele vocale, n-am treabă.

Atunci nu puteam să vorbesc, era rău. Ceilalți erau deja la repetiții cu Mona Segall, ca să iasă frumos momentul. Îmi trece cât de cât vocea, mă duc la o repetiție, nu forțam. Mă simțeam mai bine, dar eram praf cu gâtul. Mă duc acolo, mă duc la toaletă, era basistul Loredanei Groza. Cu Loredana mă cunoșteam, aveam numărul de telefon, mă rog, ea era în juriu. Vine basistul la toaletă, mă întreabă ce fac, îi zic că am venit la Vocea României. «Zi-mi ce piesă ai, să-i spun Loredanei să se întoarcă sau măcar să te asculte, să știe că ești tu, să fie frumos».

Nu i-am zis, e serioasă treaba, nu știu câți ar fi procedat așa în locul meu. Mă duc acolo, nu se întoarce niciun scaun, «mamă, sunt așa de prost?!». M-am uitat pe înregistrare, să mor, n-am cântat prost, dar n-am transmis. Au fost alții mai slabi care au trecut, dar nu asta e important. Lipsea ceva, n-am cântat fals, piesa era liniară, nu s-a legat nimic. Toate s-au legat a doua zi, m-au sunat să ne întâlnim pentru contractul de la Kanal D. Toate s-au întâmplat ca să nu mă duc la Vocea. De fapt, era altceva pregătit. La Vocea României am fost difuzat de ziua Gabrielei, eram la restaurant, pe 26 octombrie. Dacă treceam mai departe, la revedere Kanal D, rămânea contractul cu Pro TV. Dacă se întorcea vreo Loredana, vreo ceva, eram la Vocea României, nu știu dacă se mai lipea. Luau alt band la Kanal D, cine știe ce făcea nevastă-mea cu alt solist?!

( VEZI ȘI: CANCAN.RO I-A DESCUSUT! CE PLANURI SECRETE AU TAVI CLONDA & GABRIELA CRISTEA )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont că sunt în public
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai mare prezentatorul TV
Diferența neașteptată de vârstă dintre Mircea Badea și Carmen Brumă! Cu câți ani este mai...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă:
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Cazul adolescentului care a murit după ce a făcut baie la o piscină. Ce probleme au descoperit autoritățile
Cazul adolescentului care a murit după ce a făcut baie la o piscină. Ce probleme...
Viktor Orban, „oracolul” de la Băile Tușnad. Presa ungară enumeră predicțiile lui de la Universitatea de Vară, care s-au adeverit
Viktor Orban, „oracolul” de la Băile Tușnad. Presa ungară enumeră predicțiile lui de la Universitatea...
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată? Ce pățești dacă oprești motorul în Drive?
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată? Ce pățești dacă oprești motorul în Drive?
Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată
Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut...
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă 750 de euro
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Descoperire SUMBRĂ despre COPIII din familiile care se MUTĂ DES
Descoperire SUMBRĂ despre COPIII din familiile care se MUTĂ DES
Wow! Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Wow! Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Nimeni nu...
Sâmbătă, 27 iulie 2024, de la ora 7, patru zodii trec într-o nouă etapă a vieții. Belșug și bucurie pentru ele, din plin
Sâmbătă, 27 iulie 2024, de la ora 7, patru zodii trec într-o nouă etapă a...
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la...
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă: Ne pregătim pentru divorț!
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Cum te poți bucura de gaming la rezoluție 4K?
Cum te poți bucura de gaming la rezoluție 4K?
Actorii intră în grevă din cauza ameninţării inteligenţei artificiale din jocurile video
Actorii intră în grevă din cauza ameninţării inteligenţei artificiale din jocurile video
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe scena Jocurilor Olimpice de la PARIS
Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe...
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe...
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în aeroport
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie într-o piscină? Sportivul ar fi mers la spital cu două zile înainte să se stingă din viață pentru a cere ajutor
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul...
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță...
×