Acasă » Exclusiv » Țeapa uluitoare pe care Romeo Fantastik i-a dat-o lui Shaggy, după ce l-a ”tradus” cu celebra Carolina: ”Alo, boss, ne dă un milion pe lună, acceptăm?”

Țeapa uluitoare pe care Romeo Fantastik i-a dat-o lui Shaggy, după ce l-a ”tradus” cu celebra Carolina: ”Alo, boss, ne dă un milion pe lună, acceptăm?”

De: Mihai Popa 20/03/2024 | 14:08

Romeo Fantastik a făcut senzație la CANCAN EXCLUSIV! Artistul dezvăluie cine este Carolina care l-a inspirat să scrie legendarul HIT. Succesul românului nu a trecut neobservat și a fost “sancționat” de Shaggy, care l-a dat în judecată că i-ar fi copiat piesa. Procesul a fost câștigat de cântărețul de peste hotare, însă partea amuzantă abia acum vine. Când a trebuit să plătească „daunele”, Romeo Cobzaru a fost de acord să-i plece din cont un milion. Avocatul lui Shaggy se referea, evident, la un milion de dolari, timp în care tabăra românească s-a ținut de cuvânt, doar că s-a greșit intenționat moneda, fiind adaptată la banii autohtoni.

Că tot veni vorba despre sume astronomice, compozitorul piesei „Carolina” dezvăluie că în doar un an de activitate intensă, cu patru cântări pe zi, a reușit să umple un șifonier de bani. Astfel, s-ar fi acumulat peste un milion de dolari în custodia lui Romeo Fantastik. Interesant este de aflat și cum au fost cheltuite încasările!

( NU RATA: ROMEO FANTASTIK FACE DEZVĂLUIRI DE POVESTIT NEPOȚILOR! CV-UL AMOROS, COPII NELEGITIMI… ”TOATE AU RĂMAS GRAVIDE!” + ÎNȘELAT CU CEL MAI BUN PRIETEN )

Shaggy l-a dat în judecată pe Romeo Fantastik și a câștigat procesul împotriva artistului român: „Avocatul a fost mare prost la faza aia!”

CANCAN EXCLUSIV: Care a fost prima piesă semnată cu numele Romeo Fantastik?

Romeo Fantastik: Prima piesă semnată cu Fantastik a fost albumul cu Carolina.

CANCAN EXCLUSIV: Are vreo rezonanță numele Carolina?

Romeo Fantastik: Pe timpuri văzusem un film, era o tipă acolo, o neagră din asta, o chema Caro. Dar să fiu și sincer, am auzit și melodia lui Shaggy, cu Carolina. M-a dat Shaggy în judecată, că i-am furat melodia, prin 2001 sau 2002. Dar n-avea nicio treabă melodia lui cu melodia mea. A și câștigat procesul. Le zice instanța «o să primiți despăgubiri, pe salariu», cum era salariul în curs, în anii ăia. Avocatul întreabă «cam cât?!». Era un milion pe lună, dar avocatul a fost mare prost la faza aia, nu a specificat moneda, îl sună pe Shaggy «alo, boss, ne dă un milion pe lună, acceptăm?». Shaggy zice «accept, boss!». Buf, acceptă. Și când au venit primii bani, îți dai seama ce l-a alergat pe ăla prin casă?!

Romeo Fantastik a făcut dezvăluiri de senzație, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: În total câți bani ai dat?

Romeo Fantastik: Nu am dat niciun ban, îmi oprea din UCMR. Apropo, m-am dus la UCMR, să vezi jale acolo. Eu vorbesc frumos cu domnul Moculescu, chiar dacă el este un mâr mâr. «Ce caută cioara asta aici? Am ajuns să vină și ăsta compozitor?». L-am lăsat, l-am lăsat, zic «auzi, băi, martalogule, lua-ți-aș salcia în giumbalau, după ce că ai furat-o de la italieni, îmi spui mie ce caut eu aici?!». L-am făcut de comandă, cu ou și cu oțet. Așa frumos, fără să ridic vocea, dulce, pe minor am vorbit cu el. Fiecare are dreptul să-și încerce talentul. Nu că am fost eu primul țigan înscris la UCMR, dar din familia mea am fost primul.

( CITEȘTE ȘI: ROMEO FANTASTIK, STUDENT LA O FACULTATE PRESTIGIOASĂ ÎN ANGLIA! CÂNTĂREȚUL PREGĂTEȘTE SURPRIZE COLOSALE: „O SĂ BUBUI!” )

Romeo Fantastik relatează povestea piesei „Carolina”, ce a rămas în „folclorul” românesc: „Am scris 24 de cartoane de mici!”

CANCAN EXCLUSIV: De ce ai stat pe Carolina 1000 de zile, având în vedere că ai scris versurile în cateva minute, pe niște cartoane de mici, la piață?

Romeo Fantastik: Au fost vreo 24 de cartoane. Hai să-ți explic cum. Gândindu-te la atâtea variabile potențiale, strofe, nu acceptasem niciuna. Nu știu dacă lovește pe foarte mulți oameni inspirația, dar în momentul ăla m-a prins inspirația și mi le-a pus în memorie. Și atunci am rugat-o pe aia, «dă-mi și mie un carton de mici». Știi cum le scriam?! Am scris 24 de cartoane de mici, atâtea au fost. Și am vrut să țin cartoanele alea, erau o avere acum.

Romeo Cobzaru dezvăluie cum a scris versurile piesei „Carolina” pe 24 de cartoane de mici (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN EXCLUSIV: Cum ai plecat cu 24 de cartoane acasă?

Romeo Fantastik: Cu ele la piept și eram foarte fericit. M-am dus la fratele meu, pe timpul ăla avea un fel de bar. Aveam un acordeon și am pus-o pe linie melodică. Deja memorasem foarte mult din ce scrisesem acolo. Lumea din bar bătea de picior, ținea măsura. Asta a fost în primele patru versuri, dar când am început s-o orchestrez cum trebuie și am mers pe balansul ăla, au început să se ridice de acolo, de unde erau, și au început să joace ca nebunii. Ziceai că are ceva blestem melodia aia în ea.

( VEZI ȘI: ROMEO FANTASTIK, APARIȚIE AUTENTICĂ LA PETRECEREA LUI FLORIN SALAM ȘI A ROXANEI DOBRE. A PREGĂTIT DAR DE NUNTĂ: ”FĂRĂ NUMĂR!” )

Peste 1.000.000 $ încasați de Romeo Cobzaru. Pe ce a cheltuit cantautorul banii?!

CANCAN EXCLUSIV: Consideri că ți-ai administrat bine finanțele de-a lungul vieții?

Romeo Fantastik: Cum să administrez banii, când eu i-am cheltuit pe toți?! Cine stă în Occident, nu eu? Crezi că acolo e viața ieftină?!

CANCAN EXCLUSIV: Dar ce ai făcut cu ei, concret, i-ai jucat?

Romeo Fantastik: I-am și jucat.

CANCAN EXCLUSIV: Ai pierdut?

Romeo Fantastik: Maxim. Nu mai joc acum foarte mult, pentru că nu mai vreau, prefer să am niște bani în buzunar sau pe card, decât să mă duc să mă joc.

CANCAN EXCLUSIV: Ai făcut milionul de euro sau de dolari?

Romeo Fantastik: De mult, s-au dus, păi pe ăla cred că l-am făcut nu neapărat în primul an, dar cam așa. Aveam în șifonier lăzi unde băgai ciorapi, le trăgeai, acolo erau numai suluri de bani, de 5.000, de 10.000, aruncate de la cântări. Eram cel mai scump de pe piață, boss! Toată lumea mergea pe 15 milioane, eu mergeam pe 27, 45 de minute. În anii ăia, în 2000, erau bani mulți. Aveam patru cântări pe zi, aveam două formații care una se instala, una fugea în altă parte, aveam două mașini care erau pline de haine, numai să mă schimb. Zilnic, patru cântări.

CANCAN EXCLUSIV: Nu regreți toți banii pierduți?

Romeo Fantastik: Niciodată. Dar nu gândeam foarte bine atunci, nici nu aveam timp să gândesc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase critici de la internauți:
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase...
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista are șanse minime să devină mamă
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...