Teo Trandafir a luat decizii drastice după ce hoții i-au spart casa! Speră să facă sărbătorile de iarnă în propria locuință, nu în chirie

Publicat: 14/11/2019 | 11:29

La scurt timp după ce hoții i-au prădat casa, Teo Trandafir a luat decizii drastice și a mărturisit că toți noii vecini i-au urmat exemplul. De curând, prezentatoarea TV a dezvăluit ce alte probleme a mai întâmpinat în procesul de mutare în vila pe care a reușit să și-o cumpere. Deși a trăit multe experiențe nefericite și spera să se mute încă din vară în noua locuință, ea crede că tot ghinionul s-a dispersat și va reuși să termine totul înainte de sărbători.

Citește și: Teo Trandafir a spus adevărul! Când și-a pierdut virginitatea, de fapt, prezentatoarea Kanal D

Teo Trandafir a luat decizii drastice după ce hoții i-au spart casa

Teo Trandafir s-a numărat printre invitații de seamă ai evenimentului organizat de Cătălin Botezatu, care și-a lansat mass-market. Prietenă și colegă cu designerul, vedeta de la Kanal D a făcut publice câteva imagini din seara cea mare pe conturile ei de socializare, iar la descriere a scris următorul mesaj: “Singurele evenimente care ma atrag ca magneții sunt cele ale minunatului Catalin. Catalin Botezatu, sa ne înțelegem. 🤗🤗 #SmartFashionWinter (…)”.

La un moment dat, prezentatoarea a oferit un interviu în cadrul căruia a mărturisit că “și-a blindat” casa cu alarme performante pentru niciun hoț să nu mai reușească să își ducă planul la sfârșit. Mai mult, și vecinii ei au luat această decizie, de teamă că hâlharii pregătesc alte spargeri în zonă. Din nefericire, în prezent, Teo Trandafir întâmpină mici probleme cu parchetul și nu numai…

Citește și: TOP 10 – Cele mai extravagante mirese din showbiz-ul românesc. Cum au apărut Andreea Esca și Teo Trandafir la nunțile lor

“Mi-am pus niște alarme de nu poți să șoptești în zonă. Și eu, și vecinii. Toată lumea s-a blindat după ce am pățit ce am pățit. Acum sunt mici probleme cu parchetul, trebuie să vină parchetarul, întotdeauna se mai ivește câte ceva. Când să zicem hop, se mai ivește câte o chestie. Doamne, dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face-o!

A trecut mult timp de când am achiziționat casa. Și s-au întâmplat multe lucruri. Nu am putut să achit o canapea, după aceea, modelul respectiv nu s-a mai fabricat. După ce am achitat-o a trebuit să stau să aștept… Adică niște întâmplări pe care, dacă le povestești, jur că sunt din sfera absurdului. Nu ai cum așa ceva! Numai mie mi se poate întâmpla!”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu fiica lui Teo Trandafir când era mică! La 4 ani, Maia a cucerit multe inimi

În vârstă de 51 de ani, Teo Trandafir speră că sărbătorile de iarnă din acest an o vor prinde pe ea, dar și pe fiica sa în noua locuință. Maia a împlinit 15 ani primăvara trecută. “Am vrut să găsesc o cale de mijloc, am angajat o firmă, mai bine stăteam liniștită în banca mea. După care am pus eu osul, am văzut că nu e bine așa. Că firma, dacă e să te iei după ea, te muți în 2080. 

Eu așa zic (n.r.: răspunsul lui Teo după ce a fost întrebată dacă «sunt speranțe să își inaugureze locuința până la finalul anului?»), dar așa zic din iulie, o să fie bine, sigur o să facem sărbătorile acolo”, a mai mărturisit îndrăgita moderatoare TV.

Citește și: Teo Trandafir și-a aruncat toate hainele după ce a slăbit 65 de kilograme. Vedeta de la Kanal D are ținute mulate în garderobă, în locul celor largi

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, locuiesc în chirie

În prezent, prezentatoarea de la Kanal D locuiește împreună cu fiica sa într-o casă închiriată.

“Cred că Maia are mai puțin spațiu, dar e mult mai util și mult mai bine așezat. E mult mai bine gândită casa decât unde am stat noi. Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat”, a spus Teo Trandafir în timpul declarațiilor, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și...