Teo Trandafir și-a aruncat toate hainele după ce a slăbit 65 de kilograme. Vedeta de la Kanal D are ținute mulate în garderobă, în locul celor largi

Publicat: 26/09/2019 | 11:02

Transformarea prezentatoarei Teo Trandafir este impresionantă la cinci ani de la operația de micșorare a stomacului! Vedeta de la Kanal D a slăbit 65 de kilograme și a fost nevoită să își arunce multe dintre hainele pe care le avea. Acum, ea îmbracă de multe ori blugi strâmți, ținute mulate, în locul celor largi.

Citește și: L-am găsit pe fostul soț al lui Teo Trandafir! Cum arată + actuala lui soție

Teo Trandafir și-a aruncat toate hainele după ce a slăbit 65 de kilograme

Alături de Raluca Bădulescu și Ioana Tufaru, Teo Trandafir se numără printre primele vedete de la noi care și-au făcut gastric sleeve (n..r.: operație de micșorare a stomacului). Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a declarat război total kilogramelor în plus în 2014, odată cu intrarea în sala de intervenții chirurgicale. În prezent, ea cântărește în jur de 60 de kilograme și este complet schimbată față de de cum arăta în urmă cu 25 ani, când s-a lansat în televiziune.

Citește și: Teo Trandafir a făcut publică o înregistrare cu ea și Mircea Badea din 1998. Ce zice vedeta de la Kanal D despre prezentatorul de la Antena 3

În vârstă de 51 de ani, Teo Trandafir se simte foarte bine după admirabila transformare, iar acesta este unul dintre motivele pentru care acum poartă des fuste mulate sau jeanși strâmți. De altfel, vedeta a atras toate privirile când a venit la un eveniment monden, care a avut loc zilele trecute, prilejuit de lansarea brandului Phyt’s în România. Ea a avut o bluză bleu, la care și-a pus o pereche de jeanși mulați, care îi veneau perfect și încălțări sport.

Citește și: Nu e banc! Ce salariu câștigă lunar Teo Trandafir la Kanal D. Îți vei schimba părerea despre ea

“Cred cu putere că dacă eşti curat, restul vine de la sine. Dacă eşti spălat în fiecare zi pe cap, mai ales în condiţiile în care noi folosim tone de fixativ, dacă eşti demachiat corect, dacă eşti dat cu o cremă hidratantă, dacă dormi în condiţii foarte curate, este cel mai important. La mine, patul trebuie să fie perfect, alb complet, altfel nu mă simt bine. Cred că igiena personală este o chestie de care lumea ţine seama prea puţin în ritualul de îngrijire”, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp pentru publicația csid.ro.

Înainte să își taie stomacul, Teo avea aproape 130 de kilograme, iar în prezent, ea cântărește 59 de kilograme
Înainte să își taie stomacul, Teo avea aproape 130 de kilograme, iar în prezent, ea cântărește 59 de kilograme

Teo Trandafir nu urmează nicio dietă, dar are reguli stricte în alimentație

“Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva.Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...