Teo Trandafir, jefuită! Incredibil ce i-au furat hoții din casă vedetei de la Kanal D

Publicat: 27/10/2019 | 14:25

Surpriză neplăcută pentru Teo Trandafir. Vedeta a fost ”călcată” de hoți, iar indivizii i-au furat vedetei mai multe obiecte din casă. O experiență neplăcută, numai că Teo s-a ”înarmat” serios în vederea unei eventuale alte agresiuni.

Teo a solicitat serviciile unei firme de pază, instalându-și o alarmă corespunzătoare. În astfel de condiții, hoții sunt ”invitați” să mai încerce, o dată, scenariul, numai că – dacă se va întâmpla – nu vor mai avea parte de ”liniștea” anterioară în care au operat la fața locului. Pe de altă parte, Teo Trandafir își redecorează și locuința, motiv de bucurie și mândrie care trebuie împărtășit cu fanii.

”Un copil frumos, un inginer priceput și o casa noua. Am avansat cu mutarea și va mai arătam cum ne minunam de o lampa cumpărată azi. 😂😂😂”, a scris Teo Trandafir pe pagina sa de Instagram.

 

Imagini nemaivăzute cu fiica lui Teo Trandafir când era mică

Imaginile înregistrate cu Maia Trandafir au fost difuzate în cadrul emisiunii pe care mama sa o prezintă la Kanal D, în timp ce în platou era și frumoasa artisă Sore.

“Eu m-am gândit să și fac un dar pe care nu l-am făcut nimănui. Sunt niște imagini din viața mea pe care le-a văzut nimeni niciodată. Am pregătit un clip secretuț. Noi nu știam la vremea respectivă că o să-l facem, așa că vă ropg să scuzați coafura protagonistei. Protagonista avea atunci patru ani”, i-a spus Teo Trandafir lui Sore, care se afla pe canapeaua emisiunii care rulează la Kanal D.

 

Citește și...