Timidă, cu pampoane si cu uniformă de scolărită! Ai idee cine e copila inocentă din imagine? Acum e o solista apreciată

Publicat: 15/08/2013 | 18:08

Cu pampoane, uniformă de scolărită si cu steagul tării in mână, copila din imagine priveste timid spre aparatul de fotografiat, alături de părintii ei.

Silvia de la Vegas, pe numele ei real Silvia Launeanu, si-a amintit astăzi, de Sfânta Maria, de tatăl ei, plecat dintre noi in urmă cu câtiva ani.

Cântăreaţa si-a postat pe Facebook o imagine in care apare alături de părintii ei si le-a mărturisit prietenilor virtuali că tatăl ei avea 60 de ani atunci când ea s-a născut.

fetita

„La mulţi ani, Tata! Astăzi tatăl meu ar fi împlinit 98 de ani. M-a conceput când avea 60 de ani, m-a dorit enorm, apoi a devenit si a rămas eroul meu! Nu îl voi uita niciodată şi voi încerca mereu să fiu exact aşa cum m-a învăţat el să fiu. Onestă, curajoasă, puternică şi… foarte important, să-mi trăiesc viaţa cu mult umor. La mulţi ani, dragii mei! La mulţi ani chiar si celor care nu îşi serbează ziua de nume astazi! La mulţi ani, tuturor!„, a scris ea pe reteaua de socializare.

fetita

Silvia Launeanu a devenit cunoscută in România in urmă cu câtiva ani, când cânta impreună cu Daniel Robu in trupa De La Vegas. Ulterior, ea a continuat să cânte solo

Banner

C.V.

Citește și...