Timişoara a renunţat la coratul Soljic!

Publicat: 09/12/2017 | 09:00

ACS Poli Timişoara s-a despărţit de jucătorul croat, Josep Soljic, bănuit că ar face parte dintr-o reţea de pariuri. Bănăţenii şi fotbalistul au ajuns la un aocrd pentru rezilierea contractului, înaintea meciului de astăzi din Gruia cu CFR Cluj. 

„Clubul nostru a reziliat de comun acord, angajamentul cu jucătorul Josip Soljic. Cu această ocazie, îi mulţumim mijlocaşului pentru perioada petrecută la Poli Timişoara şi pentru contribuţia avută la spectaculoasa salvare de la retrogradare în stagiunea trecută. Îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată pe site-ul oficial al bănăţenilor. În vârstă de 30 de ani, Soljici era la Timişoara din vara acestui an.

Fundaşul a fost suspect în 2009 în cel mai mare caz de trucare de meciuri investigat de procurorii germani, iar la confruntarea cu FCSB au apărut alte suspiciuni, acestea fiind alimentate chiar de către Ionuţ Popa, antrenorul ACS Poli Timişoara.

Tehnicianul a afirmat că are semne de întrebare serioase vis-a-vis de prestaţiile sale.

„Greşeala din meciul cu Steaua a fost impardonabilă. A mai făcut el una la Mediaş, tot aşa, o greşeală unică în lume. Dacă îmi aduc aminte de unele meciuri, am semne de întrebare în privinţa prestaţiilor lui, dar, când mă gândesc la caracterul lui, mi-e greu să cred. Eu l-am apreciat foarte mult pe Soljic. Nu pot spune chiar că aş băga mână în foc, e greu de dat un răspuns, pentru că, de multe ori, nu crezi nici măcar în tine” ,  a declarat Ionuţ Popa, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara.

Bănăţenii vor juca astăzi în Liga I ope terenul celor de la CFR Cluj, partida fiind programată a se disputa în Gruia.

           

Cristi P.

 

Citește și...